-
MILÁ VERONIKO!
Všechno nejlepší k narozeninám!Přejí Vám samé úspěšné dny!!! fanda Jiří *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Vše nejlepší! *4*
-
Pořád vypadá docela mladě, někdo takhle nevypadá ani ve čryřiceti. Samozřejměje to vynikající herečka, kterou všichni rádi vídáme a zaslouží si věrnost a sledovanost, je perfektní
-
Veroniku Freimanovou mám ráda teprve chviličku a to díky seriálu cesty domů na který se dívá moje babička a nepropasla ani jeden díl. Chtěla bych vás všechny poprosit aby jte mi poradili kde bych se mohla ja i moje babicka s Verniokou osobně setkat. Chtěla bych to dát babičce k narozeninám. Odpovědi nebo tipy pište na e-mailovou schránku wendulinka96@seznam.cz děkuju
-
Vše nejlepší k narozeninám, hodně zdraví a splnění všech tajných přání Vám přeje Váš velký obdivovatel po celou Vaší dosavadní kariéru. Jste Sluníčko. Vašek - Strakonice.
-
vše nejlepší k svátku paní Freimanová.. jste nejlepší člověk a nejhezčí člověk na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Milá Veroniko, Váš rozhovor o tom, že když něco skončí, tak se zároveň otevírají nové možnosti, se mi moc příjemně četl. Moc Vám fandím a do dalšího "hezčího" života Vám přeji spoustu radosti, optimismu a samozřejmě i zdraví. Jste vzácná žena, držím palce *3*
-
Je to skvelá herečka, len škoda že DBZ je tak ďaleko.
-
Nejlepší je v Náměstíčku.Je to moje jediná nejoblíbenější herečka.Sleduju jenom Verču.
-
Vše nejlepší k svátku.