Přejít na výpis diskuzí

Veronika Kánská

OSOBNOST 9.7.2008 
26 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Seno pokračuje

Veronika je k vidění skoro každý pátek v Penny (Chlumec nad Cidlinou)na nákupu.Má tmavý Hyundai Tuscon. Zrovna dnes jsme ji viděli v okně, když jsme okolo jejich domu jeli na kole. :-),super ženská a dokonce v roce 2008 Tv film Kanadská noc(http://www.csfd.cz/film/244080- kanadska-noc/) *5*
    • Re: Seno pokračuje

Nemá Hyundai ale Kiu :P
    • zdendulka

Re: Seno pokračuje

Je Aliku a nenechala bys mi jí podepsat?Já už její autogram sháním strašně dlouho.Prosím,prosím *3*
  • zaba76

Veronika Kánská

Je to moc super herečka mám ji moc ráda hrozně moc.
    • Re: Veronika Kánská

souhlasím *4*
  • nika1979

v.k.

veronika kánská genialni že

v serialech .. supr žena ma menovkině---------------------- *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nika1979

Veronika Kánská

Veronika Kánská

supr žena dama 11111111111111
    mladá 111111111111111@@@@@ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • dotaz na současnost?

Zdravím, nevíte někdo zda je možnost vidět Verču v některém z divadel? Nebo se už herectví nevěnuje. Děkuji
    • terka12345678

Re: dotaz na současnost?

veronika se uz hrani nevenuje-znam ji osobne
      • Taky bych ji chtěl znát osobně. ...ve vší slušnosti. Terko, řekni jí o mě! *5*
      • Re: Re: dotaz na současnost?

tak to je škoda, že už nehraje:-( Má hodně talentu. Otázku je proč nehraje? jestli nedostává role a nebo se jí nechce... *3* Pokud jí pozdravujte:D
    • Re: dotaz na současnost?

Vím, že není...žije někde kousek od Chlumce nad Cidlinou a živí se jako knihovnice. Nehrála od té slavné trilogie :)
      Ale někde byla nějaká informace, že hrála v nějakém novém televizním filmu...Ale to bude jen tak vlaštovička

hraje, znám jí, ale spíše už jen pro příležitostnou zábavu.

Děkuji Vám mnohokrát za tuto informaci. Mějte se krásně zdraví Vás Vaše vděčná Evča
    • rodriguez

Re: dotaz na současnost?

hmmm..........jo, tak to fakt newim :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit