-
Já si osobně myslím, že Veronika Mertová je slušná a hodná, umí nádherně zpívat a to je v její kariéře hodně důležité, myslím si, že jí jenom závidíte.
-
Neznám Verču osobně, ale zpívá nádherně...Co jsem měla možnost ji vidět při různých vystoupeních - rozhodně mi nijak nafoukaná nepřišla.. ale závist je sviňa co..
jo a co se týče tý poznámky s lesbou - v tomhle věku...no asi se nemá cenu k tomu vyjadřovat -
JSi stejně stara jak já a ve stejnej den ses na rodila lool :D
A nesuďte člověka jak vypadá ale jaký je doopravdy :) -
S Verčou jsem už od narození a je to strašně skvělá holka, není namyšlená a ani lesbička. Zajímalo by mě kdo se slrývá pod tím anonymem co napsal tuto větu: Niky souhlasím,je to moje spolužačka a je hrozně nafoukaná a falešná.a taky je lesbička.
Protože co vím tak Verča nemá ve třídě spolužačku, která by tohle napsala, jedině že by si někdo hrál na kamarádku a poté jí takhle pomlouval. A jedna rada do života, Nikdy nesuďte lidi, které neznáte! :)) *4* *14* -
znám Verr a není namýšlená vůbec nevím co proti ní máte je to skvěla holka
-
Mně připadá milá ale nemůžu soudit podle vzhledu
-
Jelikož ji neznám nemůžu soudit. I když, alespoň podle toho jak se tváří, bych řekla, že je nafoukaná a namyšlená. Je sice dobrá, jak zpívá a je hezká, ale to je jen pár věcí které o ní rozhodují. Samozřejmě nemůže mít všechno jako klady, ale to bych ji musela poznat osobně, abych ji mohla posoudit i k těm ne kladům. A protože ji neznám a podle fotek se soudit nedá, tak to nemůžu nějak posoudit.
-
Hele ty pompadůre ono to bude tím že tě nemá ráda tak to pochop to je její jediná chyba že to neumí někomu říct když ho nemá ráda ale nikdo není dokonalý
-
-
Šplíchy,seš trapnej,psát si sám se sebou *12*
-
-
je moc milá a šikovná *14* *1* *5*
-
chtěla bych se zkamarádit z Veronikou Mertovou