Přejít na výpis diskuzí

Veronika Arichteva

OSOBNOST 23.10.2007 
81 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veronika Nová

Milá Veroniko
    Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4*
  • Herecka?

Uff, vidim, ze sem pisou same male deti, ktere asi zatim nevideli kvalitni film (a asi by ho ani nepoznali, kdyby ho videli, kdyz vyrustaji na sragorach typu Ordinace)a kvalitniho herce... Umi tu akorat vyprodukovat pripsevky plne hrubek a vulgarismu a jsou tak "chytri", ze si mysli, ze ti, o nichz se tu pise, sem snad chodi a diskutuji. Myslite, ze sem prijde takova Brigitte Bardot ci Audrey Hapburn? Premyslejte, trochu, ano?
  • blbost

toje blbost ona se nenarodila 1980na rodila senarodila se nkdy kolem roku87
    • Re: blbost

píšou sem blbosti nenarodila se 1980 ale1986 a je jí 25 ne 31 to by byla blbost stejně bych jí typla na 18 LUCKA
  • Zavidite ji co?

Nevim o co vam vsem jde? Zavidite Veronice ze se stava diky serialu slavnou nebo je urcite alespon v povedomi ceske verejnosti? asi jo ubozaci!
    Pro me je to herecka ktera neni okoukana. Proto ji fandim. Jen tak dal Verco a pomluv od hlupaku si nevsimej
    *Martin*
    • polianah

Re: Zavidite ji co?

jasný!! *14*
    • Re: Zavidite ji co?

Tu herecku vubec neznam ale je tu super prispevek :o)
      "bardot
      náštěva - 07.12.2008 19:09
      Chodí sem Veronika Nová? A zapojuje se třeba do diskuzí nebo něco?"

odpoved: jj aspon to neco tu dela
    • Re: Zavidite ji co?

souhlasim s tebou *3*
  • Skutečnost

Je vidět, že Vám všem uniká skutečnost že seriál, popř. moderování je jen role a ve skutečném životě je Veronika úplně jiná. Ach jo.
    • Re: Skutečnost

ANO!!! taky si myslim ze ve skutecnosti je fajn holka a nepripada mi vubec namyslena a ty picky a sracky co tu pisou ty diliny *3*
    • Re: Skutečnost

Hele brouku, žádnej herec není tak dobrej, aby se do jeho role nepromítlo aspoň trochu z jeho osobnosti. *13* Když i nejlepší světoví herci prohlašujou (mezi který se Verunka mimochodem nikdy nedostane *1*), že do každý role promítaj kus sebe, tak na tom pravdy asi něco bude. *3*
      Verunka není žádná herečka, NEHRAJE, má civilní projev, to u mě není herectví. *13* *13* *13* *13* *13* *5*
      • polianah

Re: Re: Skutečnost

verča je dobrá a nepište o ní tak hnusně!!!!!!!!!!!§§
      • Re: Re: Skutečnost

Já jí jako herečku ve svém příspěvku nehodnotila.*13* Překvapily mě ty nepřátelský a hulvátský reakce. A hlavně závistivý.
        • Re: Re: Re: Skutečnost

Téhle můře není bohužel co závidět... *13* *5* Naštěstí nemám v povaze závistivost *3* Spíš jí lituju, jak se shazuje před celým národem. *4* *14*
          • Re: Re: Re: Re: Skutečnost

Já si myslim že není co závidět, ale přečti si pár reakcí co tu jsou, závistivců se ozvalo několik *3*
  • ivo

ahoj veru
  • Ahojky:)

Ahojky, víš že vůbec nevypadáš na svůj věk?Tipla bych ti tak 20.Tak se drž...:) *4*
  • Slečna Nová

Slečna Veronika Nová je poměrně pěkná kočka a na svůj věk rozhodně nevypadá. Jestli má však v hlavě to, co jsem se tady dočetl tak je to bohužel VELICE SMUTNÉ A K ZAMYŠLENÍ *5*
  • data, ta data!

Ještě tak k tomu málu, co tu je, uvádět správna data. Veronika Nová je ročník 86!
  • Verča

Ahojky, jak se máš?? V ordinaci ti to skvěle jde:0))taky hraju, ale v divadle:0))Nechceš se někde sejít a poradit jak se dostat dál? Ráda bych o herectví ve filmu nebo v seriálu chtěla vědět víc..! *3* Když se Ti nebude chtít psát na fórum, tak napiš na mail a pokecáme:0)Ráda Tě poznám a z těch řečí co Ti tam píšou si nic nedělej..ona hrát není žádná sranda, já to znám!!Vždyť hraju taky. Sice v ochotnickým, ale hraju a mooooc mě to baví:0))tak paaa a ozvi se brzy. Blanča *3*
    • polianah

Re: Verča

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit