-
jo to mas pravdu to me nedoslo
-
Povedz mi preco je tak pekna preco
-
Tady není o čem diskutovat. Je to kočka. Fakt parádní baba. A navíc Slovenka s exotickým maďarským jménem. Taková speciální zrzka. Mám pocit, jako kdybych ji znal už od nepaměti.V mých představách prototyp princezny, hrdinky z dětských knížek nebo komiksů. Romantická, příjemná fajn holka. Alespoň ve filmu *14* *3*
-
-
Maďarsko miluju, je to moc krásnej stát už 4* jsem byla u Balatonu (to je jezero) a maďarky mají hezká jména, ale ten jejich jazyk je pro mě nenaučitelný
-
-
tak hale ty slovaku nevim proc nehraje na slovensku cesko je pro normalni lidi a ne pro vicu k *16* *16* *16*
-
jses nejhnusnejsi na svete *16* *12* *11*
-
ja bych řekl ze jsou i jiny a lepsi herci nez ona jak v cesku tak i na slovensku *5*
-
muzi v nadeji tam jak hoblikovala na machackoj na houpačce .machacek jirka uz urcite nechce aby vica s nim hrala
-
ahoj anonyme slovaku loucim se a preju ti hod neuspechu v zivote koncim cau kamo *3*
-
dej si na youtube muzi v nadeji a uvidis to sice rusky ale to nevadi jen se hlavne podivej jak tam vytirala machachacka ja osobne si myslim ze v civilu je dobra ale jako herecka je fakt nedobra
-
Veru ano to bola pani herecka aj jej muz kopecky bol tiez dobry herec. Inak ktory mesiac si narodeny ja listopad