-
Vicky ahoj mam tě moc rada a mam rada taky tvoje video klipy jo a mužu se tě na něco zeptat ne že by sem byla zvědava ale chceš vubec oba a nebo jenom jednoho napřiklad Avana nebo Piersona......???? *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
podla mna je naj na svete .... ale ne taka ako ja haaa ... srandujem je super
-
Super
-
Nejlepší film s ni je asi v jako victorious
-
Ako môže chodiť naraz Z dvoma?
-
Ja ju milujem je veľmi pekná
-
-
Hi, I missed the inscripition on the birthday and the scriptures and now. All the best
-
happpy pritday hodne stesti k 23 narozkam *1* *2* *15* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *16* *16* *16* *8* *5* *6* *6* *5* *9* *8* *6* *6* *6* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *14*
-
ahojky vicky jsme tve největši fanenky a rady bychom kdyby si zaspivala v karvine nove město a ještě si skvěla ve všem co dělaš tak hoj vicky
-
ahojky vicky mam te moc rada a to taky budu tak ahhojky vicky
-
je to boží zpěvačka a herečka sice ne moje oblíbená ale je super hezká a skvěle hraje ve victorius tori *4* *3* *14* *1*
-
To není možné aby chodila s dvouma chlapa na jednou *8* *8* *8*
-
Nejlepsi je vampirska akademie
*14* -
Miluju spev a victoria justice
-
Jsi moje nej spěvačka a muj vzor pokračuj detito skevele miluju tvoje seriali si fakt nej
-
Je veľmi pekná
-
Je to nej nej zpěvačka. A samo sebou i herečka mám jí moc ráda a chtěla bych aby měla koncert v CZ. Čekám kdy konečně vydá písničku z Jamesem Maslowem. Let it go. Moc se na to těším. PS: Victoria a James by se k sobě hodily. <3
-
Všetko naj!
-
Happy Birthaday