-
hrubek jak něco
já bych jenom ráda autorovi tohoto článku doporučila,aby si prohlídl jednu zajímavou knížku,možná mu něco napoví název,je to užitečná věc a měl by si ji přečíst, jmenuje se Pravidla pravopisu,protože aby byl někdo "zabyt" místo "zabit", *13* nebo abychom se chodili najíst do "bystra" místo do "bistra",tak to je hochu fakt síla,takže asi tak.
jinak viggo je super herec,až na ty hrubky teda *9* -
Re:
Ahoj Kaato, taky Procházku sháním,jestli se ti to povedlo, dej mi, prosím, vědět. Díky -
...
Viggo je sexy chlap!!!!!Asi ho miluju!!! *14* *14* -
Evě
Když už ho tolik miluješ, mohla bys psát aspoň bez pravopisnejch hrubek, zlato! *13* -
miláček Vig
Viggo je můj nejmilejší herec. Zbožňuju ho už hodně dlouho a miluju na něm všechno!!! *14* -
Evko!!!
Evko, lidi jako jsi ty hledám a vábím na své stránky. pojď se s námi bavit o prdelkovi *14* *14* *14* -
Já ho myluju je to nejkrásnější BYTOST POD SLUNCEM *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
Životopis
Nevíte, proč nelze upravit životopis? *7* Někdo z vás ho upravuje? *3* ....už to trvá dosti dlouho.*8* Docela by bodlo, kdyby šly přidat články, pže Ti co nezavítají na stránky o hodně přicházejí....hlavně o Viggovu pravou tvář *14* *5* *14* S pozdravem Vig *5* -
hih
miloušek vigoušek... *4* -
viggo je najlepsi herec akeho som videla a je strasne zlaty..... *14*
-
zabyl se píše s měkkým i, ne? *15*
-
Love
Já ho milujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! !!|||| *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Pro milovniky Vigga
No jasne ja ho taky lidi uplne zeru!! *14* a kdo ne at si necha svy blby pripominky pro sebe......Jeste mam rada taky total-Jonnyho Deepa a Orlanda Blooma *14* A doufam ze nejsem sama!!!!Navite jestli jsou ve videopucovne dily Piratu z Karibiku??????? Diky *3* -
Nepripada vam taky tak sladky??? *14* *14* Ja ho miluju!!!!!! *14* *14* *14* *14*
-
Nevíte kde bych sehnala film procházku po měsíci? *4*
-
www.viggo-mortensen.cz
Protože tuší, že jakmile jednou nakouknou, budou se pořád vracet...a ne snad? *15* *8* *15* -
www.viggo-mortensen.cz
Protože mají strach, že jakmile jednou nakouknou, budou se stále vracet....A ne snad? Mimochodem, dnes má web narozeniny! *3* *3* *3* -
www.viggo-mortensen.cz
Protože mají strach, že když jednou nakouknou, budou se pořád vracet...A ne snad?? *15* *13* -
www.viggo mortensen.cz
Protože mají strach, že když k nám jednou nakouknou, budou se tam pořád vracet...A ne snad? *15* *13* -
Skvěle Viggi, to je mi škola !!!!! *15* *15* *15* Osatatně Aleši, odpoveď bys našel u nás--> www.viggo-mortensen.cz Proč každý miluje Vigga, ale k nám nenapíše.... *7* *7* *7* Vig *5*