-
Nej, nej
Viggo je proste herec k sežráni!!!Východní prisliby jsou urcite uplne bombobe, ale i tak si myslim, ze to viggovi nejvic slusi jako Aragornovi *14* *14* -
většina lidí má vigga ráda pouze jako ARAGORNA,ale já ho miluju jako VIGGA MORTENSENA!!!Nádhernej byl ve filmu a walk on the moon,je to krásnej film (hlavně proto,že tam hraje viggo)!!!
-
Viggo Mortensen
Tak to máš milá Veroniko Velkou Smůlu, protože Viggo je můůůůj manžel -
...
Viggo je sexy chlap!!!!!Asi ho miluju!!! *14* *14* -
všechno nej..
Všechno nej.. k narozkám...že ti je 52 toych neřekla ani náhodou... *14* -
Hobit?
Aooj PLS neví někdo jestli Viggo bude hrát v Hobit/u??... Díík -
-
Re: Hobit?
Myslím, že ne, protože nevím, co by tam tak nějak dělal, pokud vím, tak se v Hobitovi Aragorn vůbec nevyskytuje. No, ne leda že by hrál Medděda nebo nějakýho trpaslíka :D -
-
Hobit, je rozdělený na dvě části, část první je pouze hobit, kde se myslím aragorn nevyskytuje a část druhá je období mezi Hobitem a Pánwm prstenů kde je hlavně Aragorn s Gandalfem :))
-
-
-
ach
He *1* mě jen udivuje to, jak zde některé fanynky píšou to pžasné "kdyby přijel do ČR bylo by super zajít s ním ven" nebo "chtěla bych se s ním sejít" *1* mám totiž pocit, že to je to poslední, na co by byl asi tak zvědavej *1* respektive by mu to bylo těžce fuk *1* -
:)
Je to úžasný herec *3* -
Mu je opravdu 53 let????To myslíte vážně???Myslela jsem že maximálně 45.
-
Viggo
Viggo je Osobnost s velkým O a mnoho z těch, které pod heslem "osobnosti" najdete, mu nesahá ani po kotníky, ačkoli on sám na takových seznamech figuruje jen zřídka. A proč si to myslím? Protože osobností není ten, kdo na vás zírá z plakátů na každém rohu, to je jen známá tvář. Osobností se stává ten, kdo má svůj názor a stojí si za ním, ikdyž není zrovna "in" a zároveň si dokáže vážit názorů ostatních. Osobností se stává ten, kdo něco dokáže a umí si získat přízeň svou vlastní sílou osobnosti, ikdyž to trvá déle, než zaplacenou reklamou, jak je tomu až příliš často...Proto si mě Viggo získal. A každý kdo si o něm něco přečte(doporučuji viggo-mortensen.wz.cz)a má o něco více inteligence než tady "prd" zjistí, jak je to vyjímečný a talentovaný člověk. Opravdová Osobnost.;-)