-
zabyl se píše s měkkým i, ne? *15*
-
viggo je najlepsi herec akeho som videla a je strasne zlaty..... *14*
-
Životopis
Nevíte, proč nelze upravit životopis? *7* Někdo z vás ho upravuje? *3* ....už to trvá dosti dlouho.*8* Docela by bodlo, kdyby šly přidat články, pže Ti co nezavítají na stránky o hodně přicházejí....hlavně o Viggovu pravou tvář *14* *5* *14* S pozdravem Vig *5* -
I love you and you perfect actor. and for me he still young. *14* *3*
-
hrubek jak něco
já bych jenom ráda autorovi tohoto článku doporučila,aby si prohlídl jednu zajímavou knížku,možná mu něco napoví název,je to užitečná věc a měl by si ji přečíst, jmenuje se Pravidla pravopisu,protože aby byl někdo "zabyt" místo "zabit", *13* nebo abychom se chodili najíst do "bystra" místo do "bistra",tak to je hochu fakt síla,takže asi tak.
jinak viggo je super herec,až na ty hrubky teda *9* -
:-)
jóóó Aragorn, to je krasavec....!! *14* *14* *14* *14* *14* -
eastern promises
Všem fandům doporučuju aktuální film Východní Přísliby- je to BOMBA!!!!! lepší film sem už dlouhou dobu neviděla- nenechte se odradit třeba jako moje matka- která to po deseti minutách vypla se slovy: na to nemám nervy, to je nechutný :)) pan Mortensen a jeho kolegyně v hlavní roly podali perfektní výkony!!!! *14* -
super
Je to fakt super herec moooc pěknej a taky má fakt super filmy *3* fakt skvělej -
verča
Je to upe supr herec mam ho rada ale nejlepči byl jako Aragorn !! *3* -
!birthday!
Dneska je Viggovi 50 let... to to leti, a stejne co jsem videla jeho posledni fotky na to ani nevypada:) preji mu vsechno nejlepsi, hodne stesti, zdravi, lasky a filmu samozrejme, aby porad bylo na koho koukat *14* *15*