-
Pana preisse mám ráda je to skvělí herec, ale nemám moc ráda jeho syna Martina.
-
Pana preisse mám ráda je to skvělí herec, ale nemám moc ráda jeho syna Martina.
-
😱😂´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´ smutné že skončil ve filmech a divadle a moderovanim Praze bejvalo blaze
-
Přátelé, pokud je Vám pan Viktor Preiss, geniální herec a dabér, sympatický, sdílejte tento příspěvek a hlasujte pro pana Viktora Preisse v anketě Šarmantní osobnost roku. Ale je čas jen do konce března!
https://hradec.rozhlas.cz/hlasujte-pro-sarmantni-osobnost-roku-6668043 -
Já ho úplně žeru :D
Nejlepší byl, když hrál upíra a honil Hrušínského :DDDD to se fakt povedlo :DDD
Neví prosím někdo adresu, kam bych si mohla napsat o podpis? :(( -
-
Napište si Kunratice PRAHA 4,148 00,Poštačky ho znají,bydlí pod kolejema na Chodově.
-
-
vše nejlepší *4* *4*
-
narozeniny
Všechno nejlepší pane Preis k Vaším narozeninám ,hodně zdraví a děkuji že jste .A ještě hodně rolí i když Vás ted moc není vidět .Moc si Vás vážím a mám vás ráda .Ludmila *4* -
Dekuji
Dekuji za vas hlas a projev a za to, ze se mi pri vas krasne usina u Trech musketyru... -
mezery ve fimografii
Včera jsem se dívala na pohádku O Poměnce
je to krásná pohádka oběma to tam moc slušelo je to moje nejoblíbenější pohádka dlouho jsem ji neviděla.Jen se divím že ji nemají ani jeden zapsanou ve své filmografii. -
svátek
Dobrý den pane Viktore.Dnes máte svátek a já bych Vám chtěla popřát hodně zdraví ,štěstí lásky a ještě hodně krásných rolí.Je mě moc líto že vás moc nevidím v televizi.Mám Vás moc ráda.Potkávala jsem vás i v lázních, ale ted tam už nejezdím. mějte se moc hezky a snad se ostanu někdy ido divadla.Ludmila *3* *14*