-
Tak co teda?
Tak co teda vystudoval? *3* -
-
Re: Tak co teda?
Vystudoval jenom ZŠ -
-
Lens-pěkná p******a..protože vystudovatl střední podnikatelskou..:DD a pak že ho dobře znáš co.:DDDD
-
-
-
Vikkyn
Vypadá z nich nejslušnějš a je to největší hovado:-D Kolikrát sme se zhulili a zfoukali tak,že jsme se nevěděli o světě:D Hej,holky,fakt to tolik nežerte,normální kluk,nic víc,jen dělá to,co ho baví :) -
-
Hej promin moc, že sem o tobě napsala že si vypatlaná ard. seš docela fajne *15* ano pravda, že kluci to umí pěkně rozjet, hlavně klip punk rock song-jo to je nejvíc hlavně Tučková *1* *1* *1* ty ho znáš Lens osobně???? jo a ještě jednou se omlouvám *3* *4*
-
-
Chodila sem s ním na ZŠ a doteď se vídáme :-)
-
-
Re: Vikkyn
Jen abys nekecalaxDDD -
-
Re: Re: Vikkyn
Jenom se neboj;) Nevím,proč by mělo být tak divný,že ho někdo zná,jenom proto,že hraje v MdE :) -
-
Re: Re: Re: Vikkyn
já nwm ale příde mi divný že vypadá tak slušně takže se mi nechce moc věřit že by se zhulil... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Vikkyn
Věř tomu...:D:D...
Je to prostě normální, 20-ti letej kluk...
Co si rád zakalí, zahulí a prostě užívá..
neni nadčlověk, jen je to prostě muzikant... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Vikkyn
v tomhle ti verim... *4*
-
-
Hele,vzhled Ti nic nepoví,musíš poznat :D -
-
hmm ráda bych
-
-
-
-
-
A co třeba jeho icq?:D:D:D -
-
A co třeba jeho IQ? *14* *14* -
Jako,že bych ti sem napsala jeho icq?Za prvé nevím,k čmeu by ti bylo,a za druhý nejsem padlá na hlavu,trubko. -
-
A na co icq si jako myslíš že si s tebou bude psát???
-
ty nano diť ti to muže bejt u prdele tak ho napiš na muj email jasan.nano *16* *5* *16* -
nejak se vam sice nechci motat do diskuze xD ale na jejich strankach psali ze ajska nemajii tak nevim co je na tom pravdy xD a taky nikoho neobvinuju ze kecaa ;) xD -
-
Ano,na jejich stránkách je,že icq nemají...ale jak kdo z nich... -
-
Milá Lens, to neukecáš haha :-D Prostě kecáš a všichni to víme :-D ...Víš zlato je třeba rozdělit realitu a tvůj vysněný svět! A navíc víš co se říká: kdo lže ten krade a do pekla se hrabe! :-D ...Takže všichni schovejte mobili a pěněženky :-D
Ale tak víš co třeba se časem příjde na to jak naklonovat lidi a ty a Víťa budete nejlepší přátele :-D ..do té doby ti můžu jen poradit abys navštívila nějakého psychologa.
Navždy s láskou já :-) :-D
-
-
-
-
-
hey musim s tebou souhlasit :D sice ho neznám osobně ale podle pár videí na youtube s tebou musim souhlasit, že vypadá nejslušnější ale je to pěkný hovado :D ale prostě jsou to borci všichni :) a jejich hudba je BEZKONKURENČNÍ <3
-
-
wow
WOW,Víťovi bych hádala tak 15-16 let,ale ne 20.Je strašně podobej jednomu klukovi. *4* -
-
Re: wow
Je opravdu mooc pěknej a vypadá hrozně mile *14*
-
-
miluju te
je fakt skvelej *14* -
Kráása
Víťa to je moc hezkej kluk...ochotnej se vyfotit s každým...vzpomínám na něj moc ráda... *14* *14* *14* *14* -
...
JO,JO TAKY SOUHLAS...!A HLAVNE SUPER KAMOS,NA NIC SI NEHRAJE!PROSTE TYPEK *1* *3* -
b
Chytrej,inteligentní,talentovanej a hlvně moc hezkej kluk! *3* -
-
Re: b
můžu jen souhlasit *14* *3* Andílek *14* -
-
Re: Re: b
vy ho znáte? *7* ♥ xD xD -
-
Re: Re: Re: b
ano ano , já ho taky znám *3* a vítek s matym icg maj *4* -
-
Re: Re: Re: Re: b
ok...super..tak mi ho prosím dej.... :-)
-
-
-
-