-
Re: Re: Re: Re: Re: Vikkyn
v tomhle ti verim... *4* -
sisi
ja si myslim že když si da občas cigaretku neni hned vyhulenej kuřak -
....
no podle mě je určitě dost v pohodě..tzv. kluk do deště....a k tomu hulení..no to mu bych aj klidně věřila :-D...zrovna mu přeju i hodně štěstí a zdraví a 21 let...to je boží věk... a ečtě toho má dost před sebou... *5* -
Re: Narozky
taky se přidávám ke gratulaci...vše nejlepšejší... *3* -
Narozky
Víťo,všechno nejlepší k narozeninám!!!*14* *14* *3* -
Re: Re: b
vy ho znáte? *7* ♥ xD xD -
Re: Re: Re: Vikkyn
nejak se vam sice nechci motat do diskuze xD ale na jejich strankach psali ze ajska nemajii tak nevim co je na tom pravdy xD a taky nikoho neobvinuju ze kecaa ;) xD -
Re: Tak co teda?
Vystudoval jenom ZŠ -
Re: Re: Re: Re: Vikkyn
Věř tomu...:D:D...
Je to prostě normální, 20-ti letej kluk...
Co si rád zakalí, zahulí a prostě užívá..
neni nadčlověk, jen je to prostě muzikant... -
Tak co teda?
Tak co teda vystudoval? *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Vikkyn
hmm ráda bych -
Re: Re: Re: Re: Vikkyn
Hele,vzhled Ti nic nepoví,musíš poznat :D -
Re: Re: Re: Vikkyn
já nwm ale příde mi divný že vypadá tak slušně takže se mi nechce moc věřit že by se zhulil... *1* -
Re: Re: Vikkyn
Jenom se neboj;) Nevím,proč by mělo být tak divný,že ho někdo zná,jenom proto,že hraje v MdE :) -
Re: Vikkyn
Jen abys nekecalaxDDD -
Re: Re: Vikkyn
Jako,že bych ti sem napsala jeho icq?Za prvé nevím,k čmeu by ti bylo,a za druhý nejsem padlá na hlavu,trubko. -
A co třeba jeho icq?:D:D:D -
hey musim s tebou souhlasit :D sice ho neznám osobně ale podle pár videí na youtube s tebou musim souhlasit, že vypadá nejslušnější ale je to pěkný hovado :D ale prostě jsou to borci všichni :) a jejich hudba je BEZKONKURENČNÍ <3 -
Vikkyn
Vypadá z nich nejslušnějš a je to největší hovado:-D Kolikrát sme se zhulili a zfoukali tak,že jsme se nevěděli o světě:D Hej,holky,fakt to tolik nežerte,normální kluk,nic víc,jen dělá to,co ho baví :) -
Re: wow
Je opravdu mooc pěknej a vypadá hrozně mile *14*