-
Skupina Mandrage má užasný písničky. Ale co se týče hlavního zpěváka Vítka Starýho to je katastrofa, je to akorogatní puberťák. Nechápu jak si může dovolit během svého koncertu při každý písničce jen tak odejít zakouřit nebo ještě líp na poslední písničku se převlíc a vzít si pivo aby pak mohl hned odjet. Je to dost neprofesionální a ubohý.
-
Ty Vole (omluvám se), včera byl u nás festival a on tam vystupoval. A já ho pak potkala u stánku na pivu. A..... MÁM S NIM FOTKU! *14* (omluvám se že jsem tak rozjetá, jsem fakt št'astná)
-
Mandrage mám ráda,mají skvělou hudbu a konzerty jak by smet ale zajímalo by mě co bude až jedno zkončí.Třeba Vít nikdy jak sám prohlásil nepracovat,žádnou střední školu nemá,rád se napije.......Co s ním bude až jednou mandrage zkončí ? přece nevydrží navěky že jo :) No nevím jakou bude mít tento člověk budoucnost :)
-
tO by mě zajímalo čím teda :D
-
Nezáleží jenom na tom, jak člověk vypadá, ale máte pravdu, Víťa by měl na mnohem lepší holku! ;)
Asi ho okouzlila něčím jiným než jen vzhledem! :) -
jn, ale, i když si trošku loknul :D tak odpovídal třeba i na dost blbý otázky dobře, bylo to docela vtipný sledovat..Nejlepší, jak zpíval ,,Mezi zemí a nebem, a širým světem'' To nemělo chybu :D :D
-
Viděli jste Všechnopárty s Vítkem ? Byl fakt vtipný a na to že vystupuje před vyprodaným publikem se mi zdál nervozní...a na druhou stranu ožrat se fakt nemusel :D
-
http://www.facebook.com/VitStaryofficial
Ahoj holky, tohle je oficiální FB stránka Vítka, kde mu můžete nechat vzkazy, dávat fotky, však to znáte! :) -
Tak tys to dala pěkně :D ano Andrea taková je protože tu znám zase osobně já :D má přítele :D
-
vítek a mates../*z celé kapely nejlepší*/ wohw...wohw***Grr*Grr*
I love MAndrage -
V Praze :)
-
řekl že s ním v plzni néé *3*
-
Kde vůbec bydlí ta jeho holka ? jen se ptám
-
Já bych neřekla že to byl zrovna reklamní tah,spíše mi ta misska přišla jako šlápota co se tam plazila asi pokaždém a navíc pokud jste si stačili všimnout vít nevypadal zrovna že by byl při smyslech a s tou cigareto a panákem v ruce :D
A navíc když tam měl s sebou holku tak proč to dělal? mě přišlo jako že byl pořádně najebaný a možná si něco šlehnul co já vím jak to bylo :)) -
nevim proč tu řešíte takovy debylity a nevšímejte se že neumim čj ale nejde mi a je spíše lepší probírat hudbu a ne skym kdo chodí a nechodí takže jste výborná skupina a mam vás moc ráda
PS-JSTE DOBRY *14* -
Víťa má holku a jmenuje se Tereza Kučerová, chodí s ní už dobrý tři roky. Na Víťu bych takovej vkus netypla, ale tak cO? *1* Taky souhlasím, že je hezkej, na některých fotkách vypadá trochu blbě, třeba na plakátě, který mi visí na skříni *1* *1* *14* ale mně je to fuk. Čůověka to hodně zamrzí, když zjistí u někoho kdo se mu líbí, že je zadaný, všichni známe,ne?Kupříkladu Víťa *14* Už jste viděli? http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceska-miss-clanky/171656/tahle-misska-balila-zpevaka-mandrage-doslo-i-na-polibek.html
Řekla bych, že to Vítkovi a Andree řekli, aby to udělali, aby měli nějakej trhák, posuďte sami *2*... -
Lens-pěkná p******a..protože vystudovatl střední podnikatelskou..:DD a pak že ho dobře znáš co.:DDDD
-
Nechci nic říkat ale zadaní jsou všici :)) a jen tak mezi námi děvčaty ta le girlfriend od vítka no nic moc :P no jo to je věc názoru :*
-
Takže ahoj.. moc ti to přeju vaše skupina je bezvadná a vaše písničky dokonalý.. jestli můžu říct tak nejvíc ses mi líbil ve videoklipu Františkovy lázně.. ta skladbička je moje nejoblíbenější.. ste fakt bomba tak ti (vám) přeju ať to dotáhnete co nejdál ;)))
-
Přesně je blondýna *4* Kdy by jsi chtěla vědět, kde bydlí a kam chodí na školu, tak se ptej :P :)