-
vivinka
vivinka je krasna *14* -
narozky
čawes všici dneska ma vivi narozky tak přeju všechno nejjjlepšííí *14* *14* *14* je fáááák dobrááá -
pravda
avril nenapodobuje to je totiž jen styl oblikani a tak se oblíká drtivá vetsina holek a songy afh jsou dobre a avril taky tak se bezte zakopat do zeme -
Náhodou ;-)
Náhodou Vivi je skvělá zpěvačka:-)
Musim říct že vypadá jako avril,těma vlasama a docela i obličejem:-)
Ale styl oblíkání mají docela jiný:-)
Protože Vivi má takový více teenagerské věci než Avril:-)
Avril má už víc dospělácké a je klidnější:-)
Ae co se týče Vivi je moc dobrá zpěvačka:-) *4* -
-
Re: Náhodou ;-)
to máš pravdu.mě přide že je to emácká kapela,já sem takyemo,nikomu to newa -
-
Re: Re: Náhodou ;-)
Já jsem taky EMO a poslouchám je.Řekla bych že je to EMO skupina XD -
Re: Re: Náhodou ;-)
Já nejsem EMO, a je mi jedno, jestli je to emácká kapela-nic proti EMU nemám. *4* Já to poslouchám prostě proto, že se mi to líbí *3*
-
-
-
wahaha
Mi přijde trochu jako avril -
Vivi jako Avril
Mně připadá že se Vivi hodně podobá Avril,ale každá zpívá úplně nádherně.Ted' poslouchám hodně jen tyhle zpěvačky...zpívaj fakt suprově!!! *3* -
ViVi
Mě se moc nezdá jako avril ale stím zpěvem máte pravdu že Avril zpívá kraviny jako je jsem stebe celá žhavá a hej hej nenávidím tvojí přítelkyni a Vivi zase zpívá o rozchodu svího kluka.Podlemě Vivi má hezký písničky a Avril má zas hezký hlas.Takže obě jsou od sebe odlišné ale obě super *3* -
-
Re: ViVi
Jj,to máš recht!!Obe je upe zbožnuju.A nepřídou mi zas tak stejný!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Opice
Vivi se jenom opičí po Avril....nic jinýho to neni..a oblečení..styl účesu a líčeni...jenom se po Avrilce opičí!!!čupka !! a pipina a navíc zpívá strašně...mno fůůůj a ble *9* *9* *16* *8* -
Jste kozy:-D
Já to poslouchám proto,že se mi to líbí. Nezajímá mě,zda se opičí po Avril,ale je fakt,že se takhle oblíká většina holek. Zpívá hezky a ani jsem nevěděla,že je tak mladá. DOufám,že to tak půjde dál a t je co poslouchat:-) -
Je nej__!_!_
Je fakt good prostě Nejlepší! Spívá krásně! Je podobná Avril a neopičí se jak tady většina píše! Prostě se jí třeba líbí styl Avril! *1*