Přejít na výpis diskuzí

Vladimír Růžička

OSOBNOST 11.4.2008 
42 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No co ti hochu přát ? *1* Těžko říct,ale jo Paulinu si zasloužíš a ona tebe *1*
  • Strejda co se tak trochu zbláznil *1*
  • Dík za Nagano, jinak ho fakt nemusím. Namyšlený trouba.
  • K němu už se nedá napsat nic pozitivního..selhal po všech stránkách..profesně i lidsky..
  • ...neber úplatky,neber úplatky nebo se z toho zblázníš ! *2*
  • přeji vám ať své penízky dostanete!. oni jich mají plnou p....
  • na tak malý státeček výsledek výborný! Jsme před Švédy, Finy!!Vláďa je výborný trenér a hoši hráli co mohli. Děkuji za skvělý zážitek a gratuluji!!!
  • Naprosto souhlasím.
  • Jediný zápas který za něco stál byl s Finskem jinak to bylo fiasko s Eratem a Plekancem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Zatí co pro Rusy byl Ovečkin přínosem pro nás byl Plekanec je přítěž.
  • ..to zkazil svou aférou s úplatky..hráči sice tvrdí,že je to nezajímá ale potom co udělal už nemá jejich respekt..případný debakl tak bude mít na svědomí on..
  • Když poslachám ty komentáře tak slyším jenom to jak se ten náš národní tým jenom vymlouvá já když budu takhle pracovat tak mě vyhodí já neberu dolary a miliony to sou hokejisti kteří si jenom vezou pr... ,natom že je mistrovství světa u nás proč tak musíme trpět???????
  • Dobrý den když koukám na to trápení české reprezantace tak se nemohu ubranit dojmu proč je tam ještě pan Etat když máme tolik dobrých hokejistu to už opravdu na víc nemáme proč musíme tak trpět,zase sme s Francii utrpěli výhru .
  • prosím vyřídit tento vzkaz!
    Pane Růžičko, prosím dávejte větší šanci 4.formaci, mladí hrají s vervou a srdcem.
    Jágr dobrý ,ale věk se zastavit nedá a rovnat se mládí, bohužel nelze!!
    Hezký den a mnoho štěstí
  • no snad v tom nebyl ehm nějakej sponzorskej dar či kapříci ? *15*
  • Dobrý den pane Růžičko hokej se Švedy byl hezký ale nemohu pochopit jak ste mohl dát do reprezentace takového umělce jako je pan Erat ten je všude zadarmo drahý koukám na hokej hodně let to co předvadí pan Erat vždy když reprezentuje je tragedie.
  • naha.s
    Vše nejlepší k včerejšímu svátku :-)
  • Dobrý deň, hoci som žena a mám už niečo za sebou (54 rokov) ve%lmi milujem hokej a k tomu ešte i mám firmu na výstavbu a realizácie opráv ZŠ. Takže som s hokejom spatám sledujem včetko čo sa deje okolo hokeja a hokejistov.Keď som si prečítala článok p.Ružičku o KHL -dávam mu za úplnú pravdu, súhlasím na 100%. Čo to je KHL? Na Slovensku a u Vás v Čechách máme mať svoje súťaže a naše pravidlá! Je to len dobré na jednu jedinú vec: okrádať !!!! U nás na Slovensku urobili riadnu sekeru a potom zdupkali. Narobili sme sa na štadione v Poprade a zaplatiť nemá kto.Rýchlo sa zdekovali k Vám, keď sa im nebude dariť tak kam zdupkajú?
    Nesmierne ma to mrzí a hnevá, som bezmocná a bez peňazí, ktoré mi už nikto nedá.
    Prosím Vás dajte si pozor pred takými ako je LEV.
    S pozdravom
    Magdaléna Syslová
    Slovensko
  • :-)

Hustýýý, vím, kde bydlí :-). Má dva nádherný hafany a jsou děsně milý. Nechají se pohladit. A jeho žena je taky hodná... *3*
  • vše nej

k narozkám a ke zlatu. aspoň všem trapákům, kteří byli proti vám zklapli držky! jste nej trenér, a vyhrajte se Slavií ligu! jste the best! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit