Přejít na výpis diskuzí

Vladimír Sobotka

OSOBNOST 31.12.2006 
44 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *

Ládík je nejlepšíííí milovník *14* *4* *5* *14*
    • Re: *

Jak to myslíš? Měla jsi tu příležitost? *1*
  • ....

Ahojky...dneska sem potkala Vladu na pripravnym zapasu slavie...a mooc mu to sluselo... *14* mela sem to od nej kousicek ptze si sed do stejny rady jako ja... *4* pripadal mi v pohode... *3*
  • :-*

nazdárek. joo Sobotka je skvělej hokejista a nejen to.. potkala sem ho asi 3x a musíím říct, že na mě působí příjemně, není to žadnej namachrovanej klučina.. prostě úplně v poho.. mam ho mooc rada jako hokejistu, patří mezi moje oblíbence *14*
    • lucinecka13

Re: :-*

je to vážně dobrej hokejista a krásnej kluk.A narodili jsme se ve stejný porodnici....možná na stejným porodňáku *3* přála bych mu aby se konečně dostal na světlo v NHL a hrozně mu fandim.
      Vláďo vím že se ti to povede, věřím ti a vím že nejsem jediná!!Hlavně to nevzdávat!Mám tě moc ráda *4* *4*
  • vlada

jako Vladik je fakt goood klučina je fakt hodnej jako nechapu ty kteři na něho nadavaj asi mu fakt zavidi *5*
    • Re: vlada

Souhlasim,ze Vlada je dobrej kluk. Videl jsem ho ted poprve v zivote v Sebkovicich na fotbalovim turnaji. Hraje opravdu dobre i fotbal. A da se s nim supr pokecat.
  • Neregistrovaný uživatel

Ahojky Vladiku, já tě teda osobně neznam, ale myslim si, že nejseš žádnej "namistrovanej debilek". Hraješ skvěle hokej a je škoda že si odešel ze Slavie :)
  • Vládík

Jediný co vám všem tady můžu říct, je to, že Vládík je mooc hodnej a tichej kluk, kterej si na nic nikdy nehrál a ani nemá v úmyslu teď začít! V Bostonu mu to vyšlo, a je pořád stejnej! Takže ten kdo o něm píše že je namistrovanej debílek, by se měl zamyslet nad sebou!
  • vlada...

ja si myslim ze Vlada je urcite dobrej hokejista...a na to jakej je jinak vam nic nereknu protoze sem s nim bavila jednou a to byl v pohode...tak me pri tech predstavach nechte jo?? *15* jinak at se ti dari Vlado...
  • Sob

Já znám Soba a je to pěknej ...víte co,tady je icq na něj 309-223-505,pěkně si z něj udělejte srandu *1*
    • Re: Sob

Já ho znám taky a je vážně moc pěknej... *3* Ale icq bych na něj nedávala,protože věřím,že to není zrovna příjemný. *13*
      • Re: Re: Sob

on by ti dal icq i sam mě ho taky dal !!
        • Re: Re: Re: Sob

Jo tak tomu moc nevěřím. Proč by ho takhle rozdával?Aby ho otravovala každá?? *7*
          • Re: Re: Re: Re: Sob

chceš dat jeho icq ? ale on stejnak moc neodepisuje *3*
    • Re: Sob

co je to pěknej ? *1*
  • Sob

Vlada je nejlepsi hokejista! a skoda zdesel ze Slavie!GO Vlada GO!! *3*
  • nejlepší hokejista

Vládík je nejlepší a nejhezčí hokejista na světě *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit