Přejít na výpis diskuzí

Vladko Dobrovodský

OSOBNOST 31.12.2006 
290 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SDFA

FDSAFSAFV VARGAEA
  • Vladko

Nejvíc bych si přála občas tě Vladko ještě vidět v televizi, nebo se něco o Tobě dovědět z tisku.Zatím mám ale pocit, že se v médiích prezentují jen ti vyvolení, o které není zájem(Regina,Monika,Kača,Michal atd.)Měj se hezky a užij si zasloužené výhry. Soňa
  • Vladko a zábava patří k sobě

Vladko, moc Ti všichni přejeme,aby jsi v životě našel štěstí. Měl by ses ale více objevovat v nějakých pořadech, protože zábava a dobrá nálada k Tobě patří. Mnoho štěstí v osobním životě Ti přejí věrní fanoušci ( a věř, že je jich hodně)
  • Vladko jsme s Tebou

Vladko,my všichni jsmě Tě měli a máme moc rádi. Po celou dobu, co jsi byl ve vile, jsme se s Tebou smáli, vařili jsme s Tebou a také jsme s Tebou plakali.Těch, co Tě mají rádi, je opravdu hodně. Závistivců a zlých lidí si naprosto nevšímej,jsou to ubožáci! Měj se hezky a ať se Ti daří.
  • Dovolená pro děti z domova

Je senzační, že Vlado dá získanou dovolenou v ceně 600 000 korun dětem z domova.Vlado, nic lepšího jsi nemohol udělat!Hodně štěstí a úspěchů v osobním životě i v rádiu na Frekvenci 1.
  • léčba

Vladko viděl jsem,že jsi měl nějaký záchvat.Co si o sobě myslíš ty namyšlený frajere.Měl by sji se už trochu srovnat a krotit své neurotické výstupy.MYslím ,že by jsi se měl jít léčit.Tebe bych nechtěl mít za zády. Jsi osoba u kterí se neví co udělá každou vteřinu.Když Tě někdo zkritizuje tak se hroutíš.Běž někam
  • VLADKO, VLADKO, ABY SI SE TADY Z TĚCH HOT BOYS NEROZBREČEL...TO JE TAK ROMANTICKÝ CO TI PÍŠOU...HEHE!
  • Vladko

Ahojkýýýýý! Ráda bych si s tebou napsala pár emailů,mášli vůbec časííííík.Nebudu sem psát víc ani nevím jestli to čteš.Pokud ano,písni na můj email,napíši víc. Jsi super člověk. Pa! afinka@centrum.cz
  • nej

Vlado je super fandila jsem ti už od začatku a moc ses mi zalíbyl. Vlado je nej nej nej
  • Nechápu,jaks mohl vyhrát!Ty Vogo,Ty Vole!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit