Přejít na výpis diskuzí

Vladko Dobrovodský

OSOBNOST 31.12.2006 
290 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo

je neuvěřitelně sexy!!!!!
  • Favorit

Tobě přeji výhru, cestování,Studium .
  • Vladko

Celou dobu jsem Vladovi i přes jeho emoční výbuchy fandila...Velmi mě mrzí, že čím déle je ve vile, tím více se neovládá a potvrzuje, že je pravdou, co o něm prohlašovali ostatní exVyVolení...umí být velmi sebestředný (on nemá náladu, on chce být sám, on by to či ono chtěl právě tak...), dokáže slovem ublížit a druhého člověka ponížit. Zklamal mě, velmi...!!!
  • Vladkovi

Vladko,gratuluji k vítězství.Bylo to jasné skoro od začátkuNikdo jiný tam na to neměl. Moc jsem Vám fandila.Zůstaňte takový,jaký jste.
  • Luky1987
    Tyhle reality show jako Vyvolení alebo Big Brother považuju za nechutné hlouposti a kraviny *11* *11* *11*
  • Vladko!

Ze zacatku reality show Vyvoleni jsem Vladka vubec nemusel a docela hodne jsem na nej nadaval(nikdy ale ne do buziku),ale nejak jsem pochopil ze on neni vubec spatny ba prave naopak,ikdyz nekdy mel sve tezke ulety tak je dobre ze vyhral ON!! A nadavat mu do teplych buziku je pekne srabacky!!
  • http://ulozto.cz/xcqhJXPD/vladko-dobrovodsky-zarlivost-rm
  • Začátkem června jsem Vlada potkala v Praze poblíž metra Českomoravská, pozdravila jsem ho, on mě také. Byl milý, usměvavý, byla to hezká náhoda a jsem ráda, že jsem ho potkala :-)
  • Ahoj Vladko, ještě jsi na kluky? Nebo jsi to jen hrál nebo jseš opravdu teplouš? Napiš mi to prosím hned Ahoj Martin
  • Depeshanda
    ve VV4 byl super

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší