-
cd pana Harapese
Pane Harapesi náhodou jsem mohla slyšet několik písniček z vašeho Cd a moc se mi líbily. Nevím, kde bych ho sehnala v obchodě ho nemají. Moc se mi líbí jak je zpíváte. Přeji Vám hodně zdraví anna *4* -
-
Re: cd pana Harapese
Vážená paní Anno,sama jsem řešila podobný problém.Chtěla jsem CD s písničkami.Dovoluji si Vám poradit.CD lze získat prostřednictvím internetu, a to na E-mailové adrese verahejzlarova@volny.cz
S pozdravem Irena
-
-
panna a netvor
dobry den pane Harapesi ,chtela bych vas poprosit o to kde se natacela ta krasna pro me pohadka panna a netvor ,jinak jste skvely tanecnik a herec ,preji vam mnoho uspechu dekuji za odpoved jarmila -
Vlastimil Harapes
Vážený Mistře, jste velmi kultivovaná osobnost, se smyslem pro humor a lidskost. Vždy jsem obdivovala Vaše taneční umění a schopnost vyjádřit danou postavu. I v divadelních rolich činoherních se Vám daří. Nemluvě o filmu.Přeji Vám další pěkné role, aby jste nás diváky měl i nadále čím potěšit.Vaše Jana Brtnová, Olomouc -
Prosba
Prosím o kontakt na Mistra, rád bych získal foto s věnováním pro svou kolegyni, která se věnuje choreografii a je velkou ctitelkou jeho umění. Za pomoc děkuji, byl by to dárek k Vánocům. Honza -
Jsem jen o pár let mladší ale celý život Vás obdivuji. Vaše taneční umění i herecké výkony. Den pro mou lásku obrečím kdykoliv si ho pustím. Prostě jste jednička. Hanka *8* *14*
-
-
Re:Vlastimil Harapes
Vlastimile,jsem Vaší velkou obdivovatelkou.Přeji Vám mnoho úspěchů,jak v profesionálním ,tak i osobním životě.Prosím tančete,zpívejte a hlavně hrajte v divadle a ve filmu. Irena.
-
-
Nabídka k léčbě
Vážený pane, s lítosti jsme přijali zprávu o Vašich zdravotních problémech. Nabízíme Vám velmi účinnou rehabilitaci a léčbu v Beskydském rehabilitačním centru na Čeladné. Velmi oceňujeme Vaše umění a protože chceme abyste nadále pokračoval vytvoříme Vám velmi dobré a diskrétní podmínky. S velmi dobrým výsledkem se u nás léčila již řada Vašich kolegů. V případě zájmu pošlete e-mail. Přeji vše dobré. PhDr.Andrew A.Urbiš -
pozdrav
Moc tě zdravím po téměř 40-ti letech,kdy jsme spolu zavspomínali ve Švermáku v době, kdy jsi měl nohu v sádře.Přeju další úspěchy v životě a hlavně zdraví. Martin -
Dnes jsem se setkal s Vlastimilem.
Dnes jsem se setkal úplně náhodou s Vlastimilem Harapesem v Ústí nad Labem. Má dnes vystoupení baletu v severočeském divadle. Rád jsem si s ním popovídal, ale byl jsem v práci v montérkách a on právě přijel vlakem Eurocity z Prahy. Ukazoval jsem mu občanku, že jsem souznitel jeho bývalé ženy Haničky Zagorové v dnu narození. Chvíli jsme si povídali a pak si podali ruce a já šel vynášet koše. Když by mi to ráno někdo řekl, že se s ním setkám v montérkách a budu si s ním povídat, tak si budu myslet, že ten člověk je cvok. Zdraví Kamil z Ústí nad Labem. Fanoušek Haničky. *4* *4* *4* -
báječný Harapes
Jste fakt dobrý,líbíte se všem,hlavně ženám??? -
Vždy jsem si Vás vážil jako velkého umělce a charakter ale vyhrožovat velmi staré p.Fiálové že jí zmlátíte když jen řekla co celý národ dávno ví je ubohé myslím že jste zklamal svým agresivním chováním spoustu lidí škoda *7* a příště raději nelezte do pořadu kde hrozí odhalení Vašeho soukromí děkují...
-