Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Adam

OSOBNOST 14.1.2015 
11 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ferdinand
    Vojtěch Adam přesně vystihl současné poměry v ČR a rovněž má naprostou pravdu v hodnocení řádění Zdeňka Kováře. Z jeho vyjádření lze usuzovat, že je erudovaným odborníkem v oblasti psychologie a je přínosem pro práci v PS.
  • Vojtěch Adam je bezcharakterní jedinec který se snaží populisticky využívat i té největší tragédie. Ti co ho měli možnost poznat osobně ví o čem mluvím. Nenažranost, křivárny a kšeftíky ( coby starosta Ivančic ) to je to co jeho osobnost vystihuje asi nejlépe. Takže pane poslanče-radní....užívejte si i se svojí rodinou (Adam ml. je rovněž poslancem)nahrabaných prostředků a neotírejte si ústa o Uh.Brod!
  • Doufám,že žvaníte jako politik a ne jako lékař.Tímto způsobem si může odreagovávat své mindráky jen psychicky narušená osoba.Já jako zapřísáhlý antikomunista považuji Olgu Hepnarovou,která v roce 1973 jako protest proti nespravedlivé spolecnosti tj socialistické najela nákladním autem na tramvajovou zastávku s následkém 8 mrtvých a 17 zraněných za stejně narušenou jako Zdenka Kováře.Vy ovšem v rámci Vaší zvrácené ideologie obhajujete vraha a obvinujete společnost.Stydte se,jestli to ovšem umíte.
    • přesně tak!
  • Máte naprostou pravdu, nejenom ohledně Uherského Brodu. Denně lituji toho, že jsem cinkal klíči a byl neinformovaný. Dělejme ve prospěch věci něco. Nenechme si líbit současný stav naší země.
    S pozdravem Václav Toman, maly.strom@seznam.cz.
  • Vážený pane Adam , KSČM měla být již dávno zakázanou stranou , a Vás, členy měli všechny dávno popravit.
    • to by ovšem musel být členem....pan A. si z té partaje udělal jen dojnou krávu. Jestli se nepletu je nestraník. A buďte si jist tím ,že v případě účtování s KSČM by byl první co by jim ukázal paty.
    • Popravit je asi silné slovo. Každopádně má být KSČM postavena mimo zákon. Zločiny za komunismu jsou daleko závažnější. Kolik lidí bylo popraveno, zničeno? Co se stalo je obrovská tragédie, ale nechápu jak může komunista brát do huby tragédii z Uherského Brodu. Zrovna on. Měl by se stydět. Ať maká jako poslanec na změně systému. Ať nemele kraviny a konečně maká. Maká pro nás, kteří ho platíme.
      • Maká? Jako lékař a zákonodárce se sám jezdí léčit do kapitalistického zahraničí .Přesto , že je to jen kousek od ostrova Svobody....tak tam pomoc světe div se nevyhledává. *3*
    • Lidstvo nic lepšího než socialismus/komunismus zatím nevymyslelo. Pomiňme historii, tu má i církev svatá.
  • Pane , žádám vás , abyste v parlamentu podal návrh na to , aby se premiér a vláda vyjádřili k jednání Ukrajinského velvyslance , který veřejně propagoval válečného zločince , i u nás odsouzeného k smrti , dále k zvrhlému projevu psychopata Jacenjuka : Doufám , že s takovým lidským odpadem přestane ČR jednat . Děkuji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit