-
Vojto, máš úžasný břicho a dokonalý oči!!!
Jsi celý dokonalý *14* *14* *14* *14* *4* *5* *3*
I LOVE YOU *14* *14* *14* -
přijed do olomouce na koncert *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14 *3* *3* *3* *3* *3*
-
Všechno nejlepší Vojtíšku *14*
-
není pedofil mě příjde normální *14* *14* *14*
-
Ahoooj Vojto si moooc boží miluji tě mooc hezky zpíváš a si nejhezčí zpěvák na světě :* <3 <3 *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
-
Devcatka jste uplne mimo misu,neznate ho a pritom jak rikate milujete.Hloupost,ktera bije do oci,je to jen machyrek bez velkeho talentu,jesteze se hudba da upravovat a mame zvukare!!!!!!Chce to studenou sprchu a probudit se!!!!!!
-
-
ty asi potřebuješ studenou sprchu pane vojtišku´´´´😎😱😍 my holky nepotřebujem studenou sprchu...... probudit jse múžem mobilem
-
Nechci do nikoho rýpat, ovšem s Vámi musím nesouhlasit. Nejsem fanoušek, neposlouchám jeho hudbu a nikdy jsem ho nevyhledávala, dokud jsem společně s ním nezpívala na Vánočních hvězdách Vladimíra Hrona. Doopravdy nebyl falešný, zpíval čistě a lidé mu tleskali, a dovoluji si říci, že pokud by zpívat neuměl, organizátoři by ho na turné nepozvali. Navíc byl velmi milý, pozorný a vtipný. Nikdo s ním problém neměl, nechoval se namyšleně k nikomu v sále. Pokud se nemýlím, vy ho osobně taky neznáte, pokud ano a udělal/a jste si na něj vlastní názor, je to Vaše věc. Proto tedy nechápu, proč navštěvujete stránku, na které se píše o něm. Nebylo by na škodu si ho nevšímat a nerýpat do jeho fanoušků, kteří ho podporují.
-
-
On je nádherneeeeeeeeej.Miluju ho moc moc a moc protože on je prostě super sexi krásný hlas a ty oči jsem v rozpacích nejdřív jsem se rozhodovala jestli Vojta nebo Lukyn ale on Vojta je prostě boží miluju a NIKDY nepřestanu ale on je o 8 let starší a o 4dny mladší Já jsem 27.8.28.2004
-
Vsechno Nejlepší k narozkam vojto :) ;)
-
Oprava datumu 27. 8.2004
-
-
Vojto jsi krásný :-)
-
-
tak to teda fak neni cela skuoina je uzasna,ale nejklepsi je pro me lukas a ondra :)
-
-
souhlasím že jsou úžasní, ale každý má jiný styl a já mám nejradši Vojtu :)
-