Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Dyk

OSOBNOST 31.12.2006 
468 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivunka007

Je skvělý:)

Ahojky! Vojtu jsem osobně potkala na cenách Anděl 2011. Je moc milý, sympatický, vypadá úžasně a zpívá prostě božsky. Jeho vystoupení má vždy energii a patří mezi moje oblíbence. Celá kapela Nightwork byla fajn. Jinak přítelkyni má Markétu Frosslovou. Již několik let:) Hrála např. v Pojišťovně štěstí ( manželka Vojty Kotka ).
  • Re: Jeho číslo

tak to zkus znova ale je to kusanec co..........
  • mika.bramburka

má? nemá?

ahoj chci se zeptat...má Vojta nějakou holku nebo nemá?? díky za odpověď *4*
  • Re: Re: Re: vojtu znám

jo jo, energetickej :D :D :D a kdyby jsi aspon o něm něco věděla, tak víš, že vojta je v soukromí trochu plachej a stydlivej _) jou jou děvče, to ti tady nikdo nežere. Jen se tu všichni předbíháte kdo je lepší a takový kraviny ;)
  • Re: Vojta Dyk

Mno to opravdu neni *1*
  • nothing

Mno holky, třeba se tad poperte. Jo Vojta je opravdovej talent, umí udělat show a koneckonců, co si budeme povídat, je to kocour. Ale s tim, že by šlo o jeho číslo? Copak jste tak naivní? Vojta nepotřebuje žádnou 16 nebo dokonce i mladší. Je to kluk, co už má věk na rodinu, co chce něco víc než jen úlety. Jo holky, jen sněte dáál *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • :P:P

Bože lidi, Copak si vážně myslíte že je to jeho číslo ? Kdyby to bylo jeho číslo tak by to byl největší "Kaskadér" na světě. Jasně je to IDOL ! Je celý perfektní , Má ÚŽASNÝ hlas je to skvělý herec dokonce i tanec a jódlování skvěle zvládá . Jenom mi nejde do hlavy proč zrovna ON by zveřejňoval svoje číslo. Aby ho splašený fanynky pronásledovali neustállým voláním ? Je mi 14 takže vim že možná mluvim jak dospělá , ale tohle je pravda. Bóže radši zajděte na jejich koncert, vyfoťte se s nim jako většina jeho (jejich) fanoušků , ale neschánějte jeho číslo..Myslim si že to byl dal jen svym opravdovým kámošům/kám A ne jen tak někomu ;) Ale přiznám je to fakt kus chlapa..A už se těšim až pojedu na jejich koncert ;)
  • kuky1299

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

mno jako "Vojta je můj bratranec,je skvělej,jóó,prostě na něj nikdo nemá,když má čas,zajdeme na oběd,vycházím s ním vcelku fajně!!"
    toto mohu rict taky omg kdo ti na to skoci?? jo je to muj bratranec to ti nikdo nezere a co kdyz je to bratranec muj??omg
    dej dukazy pak budeme vseci verit jzs *16*
  • elicool

www.KdoRadVojtuDyka.cz

kdo ho like komentnete mate na to 1 mesic tk jko =/
    bejt vama pospicham OMG *9*
  • Re: Re: Re: Re: Ahoj

Haha, přesně. To ti nikdo nežere
  • mam te rad

...mam te rad....))) *4*
  • kuky1299

Mnooo něco ve mě je xD

že by to byla láska k němu?? Ja to náš hezounek,viď šprtko??? xDDDD já ho mlj jako herce ale lepší je Lucynka Lawless ala Xeňule xD
    čau:)
    stračulinkaa

(jsem kuky1299 xDDD) *4*
  • Re: Jeho číslo

no jasně CVRK !!!!!!!!!!!!!! kolik ti , už se prober !!!!!!!! *13*
  • Re: Re: Re: Ahoj

I s Tebou AMEN *1* *9*
  • Re: Re: foto... podpis...

tak když je to tvůj nevl.bratranec tak nám všem ukaž fotky kde si ty a on to musíš mít spoustu fotek no nestid se žádní nemáš lžeš není to tvůj bratranec to může říct každý tak můj je zase Jakub Prachař no aspon nekecám jako ty!!!
  • Re: Re: Re: Ahoj

to ti tak sežeru to můžu říct taky že je můj bratranec !!
  • Re: Re: Ahoj

ty se mááš !! *1* *1*
  • :-)

Hele jaký je to jeho číslo co povídal?Je tak sladkej. *14* *14* *14* *14*
  • dw

Já bych se z toho asi posral* je tak krásnej ale i kuba prachař prostě jsou dokonalý
  • HELP..!!!

Ahoooj prosím napíšeš mi to číslo.. jenom bych to chtela skusit plsky.. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit