Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Dyk

OSOBNOST 31.12.2006 
456 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gabinkajonas

NE!

Vojta ma holku?!Jak se jmenuje?!
    *9* *9* *7* *10* *5* *16*
    • martina20

Re: NE!

Markéta *1* *1* *1*
      • Teď to není markéta *2* , ale Tánička *4*
      • Markéta- blbost!!

No tak musím vás zklamat. Studuji s Vojtou DAMU a on chodí s úplně jinou holkou- je ji 24 let a není to herečka, ale studuje divadelní obor. Je to moje dobrá kámoška a už spolu i bydlí. Jenom Vojta nechce, aby ji obtěžovali fanynky- už se tak jednou stalo. Má právo na soukromí ne? *9* *1*
        • Re: Markéta- blbost!!

COO?? on nechodi s tou marketou bo jak se menuje?
        • Re: Markéta- blbost!!

Na soukromí má právo,to máš recht,ale nemyslíš,že teď jsi z jeho soukromí něco odtajnil? ...co myslíš.... *5*
          • Re: Re: Markéta- blbost!!

Tak ho přestaňte dávat dohromady s nesprávnou holkou., *16* *8*
  • lejli

!!!---HLASUJTE PRO NIGHTWORK---!!!

Životně důležité!
    http://www.t-music.cz /hudba/t-music-chart/ - novinka č.3 Globální oteplování (hlasuje se do 16. února 1x denně)

http://abrimpy.cz/top-vi deo-cz/ - klip Globální oteplování (hlasuje se 3x za den)

Jeslti máte kluky rádi a chcete aby o nich bylo víc vidět a slyšet, tak si najděte chvilku a hlasujte každý den! Díky
  • Autogram

nevíte vojtovi adresu, kámoška si chce napsat o autogram je z jižní moravy a asi nikde tu vojtu nezastihne. díkas
    • Re: Autogram

moje mamka ho příští týden oblíká a asi i líčí do jednoho časopisu, sežene mi od něj podpis a já bych mohla požádat i pro tvou kámošku, jestli chceš :-) pak bych to poslala poštou... *3*
      • ellinor

Re: Re: Autogram

A jeho adresu nikdo neví? Já bych o ten autogram taky dcela stála... *4*
        • Re: Re: Re: Autogram

zkus si napsat na tv prima..já ho mám taky tam odtud *3*
      • Autogram

Nemate někdo vojtovu adresu???Jsem totiž z uherského hradiště to je na moravě a asi ho nikdy neuvidím.. *9* *9* tak jestli ji někdo máte dáte mi ji pls *4* ????
        a vojta je boží!!!!!! *14* *14*
        • Re: Autogram

Ja chci ten autogram pro kamosku z veseli nad moravou to mate kousek ne? a mame tam pekny divadlo.
      • Re: Re: Autogram

dikas
  • shrnutí

řekněme to takhle..je to krásnej, talentovanej herec i zpěvák, na ulici bych se za nim určitě ototčila, protože je to hezkej kluk, má přítelkyni(podle toho co tady čtu) a je v pohodě a milej..dokonalost sama..tak to jeho přítelkyni přejme a konec.. *13*
    P.S.:stejně je boží.. *14* *14* *14* *8*
  • lejli

web Vojta-Dyk.Info opět v provozu

Doufám, že všechny uklidním zprávou, že web o Vojtovi opět jede v plné parádě. A můžete se těšit na opravdu zajímavé novinky! *5*
  • pro lejli jestli sem zajde...

máš nějakou představu, jak dlouho nepůjde web o Vojtovi? docela mi už chybí *9*
    • lejli

Re: pro lejli jestli sem zajde...

Ahoj, no já doufám, že během dvou dnů naskočí - mám zablokovanej hosting, takže čekám až si správci přestanou stavt hlavu a pustí to. Každopádně se ptá víc a víc lidí, i sám Vojta se mě teď v neděli ptal a já sem bez toho webu celkem nervózní, i proto, že mám zas další spoustu novinek a nemám je, kde ventilovat *8* Takže vydržte všichni a omlouvám se vám za ten výpadek. Lejli
      • Re: Re: pro lejli jestli sem zajde...

díky za naději *4* , ty stránky jsou totiž moc pěkný!!!
  • Ještě jinak

To gid v adrese má být v celku. Jinak hledejte na facebooku "fanklub Vojty Dyka"
    • vojtovi

dobrý den Vojto jak se mate jste opravdu dobrej jestli bude chtít a budete mít čas tak se mi ozvěte na email ADivisek@seznam.cz budu ráda *1*
      • Re: vojtovi

nemáte někdo email na vojtu?
        • z.u.z.a.n.n.k.a

Re: Re: vojtovi

jÉÉÉ Já BYCH CHTĚLA TAKY EMAIL *14*
          • Re: Re: Re: vojtovi

hledej hledej.....kdo hledá najde.. *1*
  • Oprava

Oprava adresy http://www.facebook.com/group.php?g id=48694812393
  • Pojďte na Facebook do Vojtovy skupiny!

Ahoj,

zvu vás všechny na Facebook do fanklubu Vojty Dyka. Tam se dozvíte pikantnosti z jeho soukromí - zda je gay, jak zpívá a zda ještě chodí s Markétou. Taky jak hraje v divadle a kde ho právě můžete vidět - v událostech jsou zařezeny koncerty Nightwork a jeho vystoupení v divadle.

Adrese je http://www.facebook.com/group.php?g id=48694812393

Vašek Bartoš
  • ahoj

Vzhledem k tomu ze Vojta si tohle nejspis nikdy neprecte tak budu aspon chvili placat do vzduchu svoje dojmy. *1* (Protoze on je jedinej, komu bych to chtela rict.) Nikdy jsem ho v divadle hrat nevidela, presto verim ze ma na to minimalne takovej talent jako na zpev. A ze vim jak zpiva (prestoze jsem ho na zivo nikdy neslysela). Pisnicky od Nightwork jsou vazne genialni..tavyborna ujetost, to nejde asni popsat.. *4* No, pokracuj Vojtechu at se ti dari. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit