Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Kotek

OSOBNOST 31.12.2006 
501 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vojtíšek

Jsi fakt krásný kluk!!!!!!Nebudeš mít náhodou nějaké plakáty kde jsi třeba jenom v kraťasech?????:-)Jestli jo tak by to určitě potěšilo všechny tvoje fanynky!!!!Nevím co ál psát jsi moc a moc krásnej!!!!
  • mas moc krasné oci a v snowboardacich jsi byl fakt suprovejú(a ten ropbertek
  • ilove you Vojto!!!!!!!!!!!!!!!!

MILUJI TĚ VOJTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • miluji tě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahoj Vojto moc se mi líbíš,mam tě všude vylepeněho po pokoji prostě tě žeru!!!!!!!mohl bys mi napsat tvé číslo????????PROSÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • SEBEVRAŽDA

Ahoj Vojto seš moc krásnej a hrozně tě miluju šílim po tobě a nemůžu bez tebe žít asi si něco udělám.....
  • Ahojíík

Ahojíík seš docela pěknej(no průměr:)).Ale nechápu jak po tobě všechny holky šílej když tě znaj jen vzhledove neni to trošinku blbí?..... Mě se zdáš jak pohodovej týpek:) tak hodněěě úspěchů v novém roce....:) A zatim pa Maarkeeta....... jestli chseš pokecat tak nap i když je to 0 šance(a neboj nejsem jedna z tech šílenejch faninek co po tobě tak strašně blázněj nebo tě i milujou:)
  • Happy Birthday

Ahoj Vojto,přeju ti všechno nejlepší k narozkám!!!! :o)
  • Hello!

ČAU, chci Ti popřát moc hustýho do života a ňáký stejně boží filmy jako Snowborďáci.Hezky slav,je to hloupost,ale kdyby náhodou,tak mi prosím pošli číslo.Čauuuuuuuuuuu!!!!!!!!
  • Vojta :))

ahojky! chtěly bysme poprosit ty, kteří mají kontakt (číslo, adresu, e-mail) na Vojtu, jestli by nám ho nechtěli poslat! máme ho rády :)) mňam mňam :)) dík
  • ...

Nevim jak vám, ale mě přijdou všechny vaše příspěvky dost trapný... Nezdá se vám trochu přehaný to "Jsi úúúžasnej" a "Miluju tě" a kdovíco ještě trochu hloupý? Ne, že bych snad proti Vojtovi, Bradu Pittovi, Tomu Cruiseovi a jim podobnejm neco mela, ale... no prostě je to divný, úchylný a trochu nechutný...zamyslete se...M.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit