-
Ahojky vojto jak se máš. jestli znáš Peťu Hamšíka tak musíš vědět kdo jsem.
-
Čau
Čau Vojto -
miluju vojtu
-
vojta
VOJTO PROSÍM ODEPIŠ MI MOJE ČÍSLO JE 721530589 DÍK ROMANA -
Vojta
AHOJ VOJTO JSI HROZNĚ NÁDHERNEJ A SKVĚLEJ PROSTĚ TĚ MILUJI A MOC A CHCI TĚ!!!!!!!!! -
VOJTA
MILUJI TĚ -
Snowbordáci jsou super
Je to nejkrásnější kluk,kterého jsem kdy viděla.Hraje skvělé v Pojištovně štěstí. -
ahoj
ahoj Vojto jsi fakt hezkej kluk přeju ti aby se ti vše splnilo -
Vojtíšek
Vojta je naj kluk na celém světě -
vojta je nej!!:o))
si mooc klasnej!!:o)))moje mamka te videla kdyz si sel ze skoly a rikala ze si fakt nadhernej kluk!:o)))ve snowboardakach si byl super!!strikam!!!:o)) -
co k tomu dodat
no proste supr ale stejne se me moc libi,nevim co vic nebo spis vim ale to by se sem neveslo:) takze moc kraaaaaasnej nemyslite?? -
???
Co na něm vidíte? Kdyby jste ho neviděli v televizi, tak si ho ani nevšimnete... -
Jseš nejkrásnější kluk z celý Evropy!!!!! V těch SNOWBORDAKACH a i v té POJISTOVNE stesti seš fakt super!!!!MOC TE MILUJU!!!!!!!!!!!!!!!
-
VOJTO,SES FAKT SUPER A NEJKRASNEJSI KLUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A V TECH SNOWBORDAKACH SES FAKT NADHERNEJ!!!!!!!I V POJISTOVNE STESTI.
-
kočičky
AHOJ VOJTO VIDĚLA JSEM SNOWBORˇDÁKY BYL JSI TAM ŮŽESNEJ A MÁŠ NĚCO STOU DÍVČINOU Z FILMU SNOWBO´DÁCI NEBO S NAŠÍ SPOLUŽAČKOU NIKOL ŠTÍBROVOU JAK DOPADNE POJIŠŤOVNA BUDEŠ SNÍ NĚCO MÍT? -
Nedívam se na pojišťovnu a nemam ho ráda
-
Je prostě nej,tady není co řešit!!!! Jen kvůli němu se dívám na Pojišťovnu štěstí a byla sem už i v kině na jeho božím filmu Snowboarďáci,kdo to taky viděl tak ví o čem mluvím.
-
psani
moc te miluju -
Vojta
Když jsem si tohle všechno přečetla,tak jsem zjistila,že tě holky balej jen proto , že je slavnej...... Ale já vim jaký to je hrozný. každej je do tebe blázen Vojto a já taky. Jsi nej kluk na světě a to hraní ti jde vážně dobřa. papapa posílám ti velkou pusu,jsem do tebe blázen. Klára K...... -
to víš že jo! Vojta je jen můj,protože sem s nim vyfocená!