-
Vojta Kotek? Když někdo vysloví tyhle dvě slova vybaví se mi krásnej mladej talentovanej kluk kterej prostě nemá konkurenci!!!!!!!!!!!!! Vojto drž se *14* *14*
-
-
Héééj!!!
Vy debilové blbý!!!Vojta není žádnej buzík...To jste akorát tak vy!!!Nesaháte mu ani po paty a závidíte mu!!!!!!Můžete mi políbit...:-( -
borec
je to borec a super kluk -
Nesnášim tě
minulí úterý ti psala moje kamarádka MONIKA, že se mi líbíš, ale to neni pravda já tě nesnášim i když ve snowboarďácích si byl dobrej to jo ale jinak tě nesnášim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! -
nevim
ahojky vojto si mocinko pěknej kluk dneska jsi byl v picerii tak co jak ti chutnala pizza kvůli tobě bych tam šla ale tak nic si moc moc moc pěknej ps:"hezký účes -
avoj
avoj ked ces napis mi na nick na pokec kola34 to bi bolo super ked ces napis pls potesis ma -
Ahoj jakej mas e-mail???znaš Denisu Hajkovou???nevim jak se přesně jmenuje
-
to se dovite v clanku!!!!
jestli nesnasim nekoho vic nez blooma a kotka jsou to oni dva!!! -
závist
všichni jenom závidíte...kdyby jste byly co od toho tak se sebou taky něco děláte...Vy dokážete jenom pomlouvat!!!jste normální SRÁČI *5*