-
ahoj Vojto já tě mam moc ráda já jsem z Lanškrouně.Vídáš se takhle s Jirkou Madlem ja ho mam taky ráda vám to ve Snoubordácích opravdu seklo papapa ODEPIS mi prosím pa
-
pro Šmoulinku
Že sem ho widěla v jednom filmu a v časopisech??? osobně těch filmů bylo teda trošku wíc, a nawíc jsem byla na turné Snowboarďáci..bylo to SUPER!!mám podpisy všech členů ROHlick a taky s něma foto.ale máš pravdu, že ho takhle nikdo nemůže milovat...já ho mám ale moc ráda, je mi simpatickej, odepiš mi. -
Pro holky!!!
Čau, jak vůbec můžete vy praštěný holky říct, že MILUJETE KOTKA????? Nechápu. Vy jste ho vyděly 1x ve filmu a v nějakym časopise a milujete ho?? Dost ujetý!Tohle fakt nepochopím. Vzpamatujte se!!VY MILUJETE JENOM TU TVÁŘ, ALE TOHO ČLOVĚKA VŮBEC!!! To je můj názor. Vojto moc ti fandím a doufám, že RAFTÁCI A PODVRATÁCI ROCKU budou super!!Kristýna -
!HOLA!
Hola, ?qué tal? Eres un actor excelente. !Adiós! Chancy. -
je to úchyl
-
Buzna
ŠLAK TĚ TRAFI ABY SI ZDECHL SMRADE ŽEREŠ KOŇSKÝ GOJA!!!!kCHANDINO DILINO ŠERO!!!!!!!! -
CHCI JEHO PODPIS!!!!!!
AHOJ LIDI,VOJTA JE PROSTĚ ÚŽASNEJ A PROTO MRTĚ CHCI JEHO PODPIS,POKUD HO POTKATE TAK PLS CHCI TAKY JEHO PODPIS,MŮŽU VÁM ZA TO DÁT PODPIS NĚKOHO JINÝHO(DÁM ORIGINÁL A CHCI ORIGINÁL!!!) A JESTLI JEHO PODPIS MATE A DATE MI HO(KLIDNĚ ZADARMO,MĚ TO VADIT NEBUDE) TAK BUDU TAKY RÁDA!!! UPOZORNĚNÍ:KÁMOŠKA MÁ TAKY VOJTY PODPIS TAKŽE POZNÁM JESTLI TO JE ORIGINÁL!!!! -
baf
to ses lekl co??????????, prijet do zlivi u čb nebo omdlim -
Vojta
To bych řekla, že je nádhernej!Nebyl někdo z vás na koncertě Snowboarďáků? -
Vojtík
Vojta je NÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDHERNEJ kluk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!