-
Zbohom
Správa o smrti pána Matušku ma zasiahla ako blesk z jasného neba. Neviem, akoby som ho poznala. Vyjadrujem úprimnú sústrasť celej jeho rodine a kamarátom. Jeho pesničky mám veľmi rada už od detstva.
Waldemar, dal ste nám niečo úžasné, váš hlas je nenahraditeľný. Nech Vám je tam hore v nebi dobre. -
-
r.i.p.
ďakujem Pánu Bohu, že po nežnej revolúcii sme opäť mohli slobodne počúvať nádherné pesničky dnes už nebohého pána speváka Waldemara Matušku. nech odpočíva v pokoji... @-->-->--
-
-
je to nenahraditelná ztráta
je to nenahraditelná ztráta nejen zpěváka,ale hlavně člověka,který nám bude chybět! -
Za obecenstvo
Za nás lidi, co jsme ho osobně neznali,ale přijímali od něj krásu a radost se sluší tisíckrát poděkovat a tiše se slzou v oku sledovat odněkud zpovzdálí jeho návrat............... -
Pieta
V spomienkach ostane navždy medzi nami.Úprimnú sústrať rodine.Fish -
Sbohem!
Odešla hvězda českého šoubiznysu a promarněný talent.Výborný herec a zpěvák ♥ -
Smutek
Opravdu odešel člověk,který ovlivnil svou hudbou několik generací,posezení u ohně se slavíky z Madridu,tisíc mil a mnoho dalších,to muselo být.Klaním se Vaší památce!! Upřímnou soustrast rodině.
Koho pánbůh miloval,toho si k sobě vzal.A Waldu milovalo dost lidí! *9* -
Waldemar Matuška
Ta zpráva mě včera úplně zaskočila.
Moc mě to mrzí.Walda byl skvělý
člověk."To všechno odnesl čas".
Úpřímě je mi to moc líto.
Smuteční kondolence.
Rodině Matuškových úpřímnou soustrast!
NEZAPOMENU! -
Sbohem PANE MATUSKO
Dnesnim dem utrpela Ceska republika nenahraditelnou ztratu. Byl to MISTR. Bude nam vsem hodne chybet. Cele rodine preji uprimnou soustrast! Bude na VAS, MISTRE, s laskou vzpominat cely narod! -
Sbohem,Mistře!
Waldemar Matuška zemřel v nedožitých 77 letech,které by oslavil 2.července.Vzdávám též hold jeho památce.Nejenže odešel opravdu dobrý zpěvák,ale odlétly s ním i "Slavíci z Madridu".Ty a mnohé další jeho krásné písně,už nikdy živě neuslyšíme a budeme je my i další generace znát už jen z archívních videí.Nezbývá než doma nebo v hospůdce Pana zpěváka Waldemara Matušku zapít,zavzpomínat a pustit a zazpívat si přitom jeho písně.Upřímnou soustrast všem příbuzným a pozůstalým a také jeho rodným Košicím. *9* -
-
Re: Sbohem,Mistře!
Spomínam si, že Gott povedal : "Dúfam, že mi prídeš zaspievať na moju 70-ku". Už nepríde. Odišlo s ním aj moje detstvo. Poznala som ho od svojich 11-tich rokov. Naposledy som ho videla na koncerte v Bratislave v roku 2007.
-
-
Sbohem
Sbohem.!Sbohem budete mi chybět nejen mě ale všem který vás znali a poslouchaly.Příjemnou soustrast všem známým.!Sbohem chybiš nám!!!!! *4* -
-
Re: Sbohem
Promiňte, ale co má znamenat "příjemnou" soustrast. -
Re: Sbohem
pan Matuska skoda ze uz ho nemohu zastihnout a a bych mu uprime a do oci mojl rict jak obdivuji jeho nejlepsi nejoriginalnejsi a znamy hlas. uprimnou soustrast jeho rodine *9* *9*
-