-
fotky
ty fotky u Wentwortha jsou uplně jiné *5* (je na nich někdo jiný).... *16* je na nich Chaning Tatum *14* *14* -
went
Ahoj lidi.Já vim,že píšu jednou za uherák,ale zprávi si čtu pravidelně.A to že tu někdo napíše,že viděl petr pana a pak nám tady začne psát zprávi,že na pb sere je od něho fakt hnusný.Každej má svého idola,kterého obdivuje a líbí se mu.Asi každej by chtěl Wentworta vidět na vlastní oči.Protože to ale asi není možné,tak si aspoň o něm může popovídat s ostatními.A otom to je.Lidi jsme na diskusi o Millerovi a pokud se někomu nelíbí,tak ať sem neleze a netahá svoje pocity,které se netýkají jeho. *1* *4* *1* -
Re: Re: Re: Re: NC
tak se s tema ku..... zjevneč bavis tak jakej mas problem???? -
fotka
ja jenom ze v naky hooodne stary diskuzi se mluvi o ty fotce co je tady s tou holkou s tou blondynou a nikdo newi jeci je to fotomontaz ci neni takze bych se jenom chtela zeptat tech co si mysli ze fotomontaz to je :od kdy ma went tetovani ?????hm?.... *7* *7* *7* *3* -
Re: malí dotaz :-)
todle ale moch rict kazdej o tobe vis kdyz si ho neznala ...nemyslis????ty si to teda asi vedela este predtim nez se narodil vid... *7* *9* -
Re: Re: MAGOR
proč by se tam neměla dostat?poletím tam se školou......mno byla to haluz ,ale haluze se deji furt....snad ti to vyjde *3* držím palce *4* -
Re: MAGOR
hej me se taky o nem zda a sem do neho blazen ani jednou sem nevinechala utek z vjezeni on je uplne krasny miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: pre bruta..
nepytala si sa,ale zazobana si tu asi jedine ty.toto je forum o wentovi,a ked zeres nejakeho petra pana tak si chod na forum o nom. -
Re: Re: hou hou hou
to mas dobre tohle totiz znamena ze ti partner vydrzi, ale jako dyz vidim nekoho hezciho tak radsi skocim k nemu :)) wenta je uz "jen" peknej, protoze krasu zastinila vetsi krasa a jeremy je mi vekem bliz. PB uz neni to co bejvalo v prvni rade tak proto me omrzel... no ale kazdej ma jinej vkus a to co v nem vidim ja v nem treba vy nevidite. nekdo celej zivot bdue snit jen o wentovi, ale myslim, ze je lepsi dyz vas neco/nekdo omrzi nez abyste celej zivot jen snili :)) -
Re: pre bruta..
hm tak si to užij, me tvuj taky ne a na nic sem se te neptala, ale asi si hodne zazobana dyz hned reagujes a myslis si ze ze to nekoho zajima... -
.............
Kdy se tady ty fotky objeví já sem je sem dala aspon před měsícem a ještě tu nejsou !Poradte mi pls *4* :-) -
Re: hou hou hou
proc by mel byt jeremy hezci?a wenta je krasnej ma charisma a dalsi.takze vazne ho nezeru,protoze je hezkej.to jako mas misto jen pro jednoho herce a film? *7* *7* *7* *7* ze rikas,ze seres na pb a wentu,protoze si videla petra pana?to me se libi vic filmu a hercu a hned nereknu,ze seru na nekoho a na nejakej serial,protoze jsem videla neco noveho *13* *13* *13* -
Re: hou hou hou
neomrzel.. *3* ..a nevim teda co vidis na tom tvym jeremym..u wenta to neni vse jen o krase jak si nekeri mysli:)..aspon pro me ne -
pre bruta..
vazne..tak ja ti serem na tvojho petra pana a tvoj nazor ma vobec nezaujma -
hou hou hou
hoj lidi. toš co, went vas jeste neomrzel? jakoze ja videla pohadku petr pan (jakoze normalne moc pohadky nezeru, ale tohle fakt můžu *3* )a na PB i wenta seru *4* je to fajneee a jeremy je opravdu roztomily a dokonce hezci nez went :)) tak ahoj kdybyste chteli muzete se pridat do fora jeremyho http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&auth=&forum_ID=66623 -
Re: Re: MAGOR
proc by po nem nemelo byt slechu? *7* -
Re: Scofield o Sáře
Pěkný *4* Taky neco zkusim složit *3* o Wentovi *14* -
Re: MAGOR
No, tak ne, že bych Ti to nepřála, ale myslím, že až se tam dostaneš, jakože si myslím, že se tam nedostaneš, tak po Wentovi už nebude ani slechu... *9* -
Re: jaj
Děsně vtipný *5* -
Re: 3.Rada
Ježiš *9* Užasný lidi, Ty co tady maj nejvíc keců a nic o tom nevědí... *8*