-
Re: BOZÉÉÉ
To slovo si sa dnes naučila v materskej škole? -
Re: INTELIGENCE SVETA!!
Hovoríš o Tereze a tej slovenke že nemajú mozog ale....ty ten svoj možno máś ale nepoužívaš ho,takže ti je platný asi ako bezrukému rukavice! -
BOZÉÉÉ
JÁÁÁÁÁÁ MÁM Z VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS TAKOVY VYTLEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!§KUR VA TO NEPOCHOPITE ANI SOUVISLOU VETU?????????????????????CURACI A VSICHNI!!!!!!!!!!!!! *9* -
Re: INTELIGENCE SVETA!!
husa jdi spát -
inteligencia?
Tak ešte raz a naposledy.Neber si do pusy slovo inteligencia keď je evidentné že k nej máš ešte veľmi ďaleko. -
Re: PANEBOZE
Tvá píča je fotomontáž. -
Re: Re: Re: TAAKZE!!
Ach jo,vodu káźe,víno pije.Kde je tvoja inteligencia?Len hlupák sa rozčuluje nad vecmi do ktorých ho nič nie je. -
INTELIGENCE SVETA!!
NEMA CENU TO SEM PSAT, ALE JA SE O TO POKUSIM!!!
DOKAZETE POCHOPIT JIT NA ZACHOD SE VYCHCAT?UTRIT SI PRDEL???
TAK PROC NEDOKAZETE POCHOPIT TOO...ZE PROSTE JSME SI DELALI PRDEL A ZE JE TO FOTOMONTAZ A ZE JE NAM FŮK JESTLI NEKOHO MA TO JE TAK TEZKY NEBO JA VAS HLAVNI KKONICEK PREKRUCOVAT VECI???
UBOZACI *16* -
Re: Re: časák
Keď ťa to nezaujíma tak hovor za seba ok?Ostatných to zaujíma.Ak s ati tu niečo nepáći tak sem nelez. -
jediná která se tu do nečeho montuje seš ty jo a tá druhá husa tá Koki. -
To co tě zajíma a co né,mi je volný ty huso.Jdi spát anebo se učit,uděláš líp.... -
Re: TAAKZE!!
Jediný ubožák seš tady ty holka,je mi tě upřímně líto!!!!! -
Re: časák
ale komu to zase cpes??podelanej casak!!tak jestli ma holku tak oukej a jestli ne tak si ji asi najde¨!!KUURVA JE TO JEHO VEC!!!!VE VAS SE TAKY NEKDO NEVRTA JESTLI NEKOHO MATE!!!! -
Re: časák
proc porad nekomu cpes ten clanek???me to nezajima.porad nam to necpi -
Re: PANEBOZE
Polib ty mně ty píčo zjebaná.... -
Re: Re: TAAKZE!!
MOZEK MAM A PORAD LEPSI BEJT UZITECNA KRAVA NEZ DEBILL CO TO ZASE NECO NEPOCHOPIL ZE??TOHLE JE MARNY VYSVETLOVAT!!!POCHYBUJU ZE JSTE SE NAUCILLI CHCAT! -
neuraz sa le ty sa ohrádzaš inteligenciou ale ty sama ju nemáš,čítala som tvoje príspevky a rovnako príspevky Terezky a tej "slovenskej girl" ako ju ty nazývať a úprimne vulgárna si BOLA LEN TY..... -
A ty mozeg máš?seš kráva,nic víc!!!!!!!!!!!!!! -
časák
V ten časáku to bylo takhle-Hovorca Wentwortha Millera nakoniec predsa ln potvrdil že tvoria pár a sú spolu šťastný.Na otázku prečo to tajili,povedal len že si chceli zachovať svoje súkromie.
To je možno pravda ale povráva sa že hlavným dovodom bolo zvýšenie sledovanosti.Predsa len,ako nezadaný posobil Miller na fanúšikov oveľa prístupnejším dojmom. -
TAAKZE!!
TAKZE TO TU VYSSVEETLIM JAK TO BYLO!
Já -lulu- napsala jsem, že jsem byla u neho a tady to hodne lidi nepobralo a zacalo se nadavat!Inteligenti na urovni a at ho nekomu vykourim a tak, nvm proc odvedli tema...nechapu...
KOKI!Napsala, ze je to fotomontaz a ze kdyz ma nakou slecnu tak je to jeho vec!VZAPETI se do ni zacala rejpat TEREZA A NAKA SLOVAKIA GIRL!!!Damy bez mozku!!!
Zacali nam tu nadavat a dosli az tak daleko ze si TEREZA vzala do drzticky moji rodinu, ale nevadi!
Mno a tak nam tu nadavaj jak nejvice muzou, ale my!Se jenom smejeme!Tohle nema cenu rozcilovat se nad ubozakama,kteri maji zapotrebu se hadat, ze TEREZO, SLOVAKIA GIRL HONZA ATD!
Mno tak snad si to pochopila, jelikoz ted vsichni zacnou nadavat, jaky jsme kundy at ho nekomu vykourim, ze me potkaj v supermarketa!A POZNATE ME TAM?
Nevadííí...proste inteligence nadevse!
JINAK VSE JSTE PREKROUTILI!!!
*13* *5* *8* *5* *5*