-
nejlepsi!!!!!!!!
nejlepší, nejhezčí, nejchytřejší a hrozně hrozně milý! jako já bych mu ani náhodou neřekla 35, jak jsem se podívala na jeho datum narození tak jsem opravdu nechápala, jak takový hezký chlap má už 35!! hádala bych mu tak deset let míň.. ale co, je nejlepší a to všechno co je na začátku!!!!!
P.S: mám celý pokoj olepený jeho plakáty ale pšš *3* *14* *14* *14*
P.P.S: blbé bude to až se začne seriál vysílat na Nově, tak se do něj všechny holky zblázněj (jako já) a už to nebude takový tajemno kolem něho a seriálu.. *9* -
Wow
AAAch on je naozaj taky sexi...a vobec nevyzera na 35 ale by som mu odhadovala asi tak 28 *14* *14* *14* *14* -
Miller
Je naprosto k nakousnuti hned bych ho brala *14* -
Úchvatný
Ahojky, tak jak koukám nejsem jedina, která fall in love with Wentworth Miller. Nikdy jsem neměla žádný idol a nikdy jsem si nemyslela, že se ve svých 30 letech zblázním do nějaké herce na míle daleko. Ale stalo se .......... Je božský!!!!!! *14* *3* *8* -
sexy man
WENTH JE TAK KRASNEJ A HROZNE TALENTOVANEJ.MALOKDY SE NAJDE TAKOVY CHLAP.UZ SE TESIM AZ BUDOU V CESKU DAVAT PRISON BREAK.MYSLIM ZE PUJDE HNED PO ZTRACENI.WENTH JE TAKY DOBREJ V KLIPECH MARIAH CAREY.LIBI SE MI JAK MA NA SOBE TEN CERNAJ OBLEK A CONVERSKY.JE SEXY.A BODKA. *5* -
HOT MAN...!!!!!!!!!!!
tak tento chlapik....je fakt SEXY... *14* aj ked ma tych 35 na tento vek aj tak nevyzera.....tak by som ho brala aj s vybavou.... *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *4* *14* *5* *5* -
Re: VENTY
Jj kdo by to do něj řekl, do "starouše" .. ještě tak 2,5 měsíce a začně třetí řada .. *5* -
mlask:o)
ASi si na nej naetrim..:o))ne je to fakt kunďák....hned bych ho brala -
VENTY
Tyvole, 35 let??? Si snad děláte srandu ne??? Vždyť vypadá tak na 25 *7* ....no to je jedno, jako Májkl je fakt nejlepší. Dokoukala sem Prison break a nedočkavě čekám na srpen kdy budou další díly. Jako Ventyho fakt zbožňuju *14* .Chjo, musí bejt tak starej *9* -
:))
tak ako to tu pozeram tak neni som sama komu sa paci wentworth miller..... no niekto uchvatny....proste superrr *3* *14* -
cože???
hej to je fakt pravda že Wentworth bude mít už 35!!!! teda jestli dobře počítám! *7* on na to vůbec nevypadá *14* -
hmm..
je fakt úpe úža žůža. úpln je celý mňam jako Prison Break...a vůbec si na nic nehraje-není žádná smažka prostě cool chlap.. *14* -
Scofieldek
Srofildek to je uplne nejkrasnejsi chlap ktereho jsem kdy videla a jeste v serialu prision break tak ten je stejne dobry jako majk! *14* -
Scofieldek
Srofildek to je uplne nejkrasnejsi chlap ktereho jsem kdy videla a jeste v serialu prision break tak ten je stejne dobra jako majk! *14* -
WaW
Je to fakt cool chlap..vo filme Prison Break ..je uzasny je velmi talentovany a mudryy...:)NiCe *1* waa -
Michael
*14* *14* *14* *14* *14* The best of all!!!! V prison breaku září!! Ja ho prostě zbožňujuuuu!!!!!! *14* PB 4ever -
... a co dal ?
Souhlasim, nadhernej chlap, kdyz se usmeje, trochu pripomina Steva McQueena. Jako herec me nadchnul, sleduji Prison Break se zatajenym dechem, co zase jeho postava vymysli dal. Doufam, ze az skonci Prison Break, bude se objevovat casteji v dalsich vecech, ze ho nenechaji zapadnout kvuli proflaklym hvezdam typu Tom Cruise. Je nacase, aby bylo vic takovych Wentworhtu, Dominiku, atd. *5* -
Nadhera
ja ho proste zboznujem je to super herec :-* *14* -
Michael Scofield
Je to fakt nádhernej chlap s talentem, Prison break máme dokoukanou 2. serii, 16. díl a nedočkavě čekáme na další díleček... je to prostě moje nová tajná láska *14* -
ahoj
nazdar slečny,nevíte kde se dájí sehnat fotky jeho přítelkyně?chtěla bych vědět,která má to štěstí:) *1*