Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-(

Teda ale už mě to fakt štve, on má každej den míň! *13* *16* Jako musíme to tu rozject, ale mě nic nenapadá. *9* =(
  • hm

co já wím ,jakou diskusi,ale musíme pohnout.....newím jak se to počítá,ale máme 89....a včera jsme měli 90..??jak to??nechápu to,ale musíme dělat holčí..určo mi pomůžete?!doufám,že ano....
    • Re: hm

Je to fatt ještě včera jsme měli 90 a dneska 89 !Musíme zabrat nevím proč ale zdá se mi že Went klesá ale ostatní stoupají to neni možnýýýýýý! *13*
  • PB

Divim se, že neni třeba (sara) nebo (Link) na druhym místě? Byly jste u nich nekdo na foru? Je tam celkem dost lidi. *7* *7* *7* *3*
  • Ale co?

Ale tak jaká diskuse že??? Ono je toho spoustu že mě nic nenapadá =D =D Třeba jak si myslíte že bude pkračovat 4. série?? Jak se vše zamíchá...?
  • Nápad...

Měli by jsme tu rozjet nějakou velkóóóu diskusi aby se ták hodně probírala až by ho to vyšlehlo hodně nahoru ;)
    • Re: Nápad...

Super nápad , Wenty si to opravdu zaslouží je fáákt skvělej! *14* *1*
      • Re: Re: Nápad...

Super nápad,tak dotoho!!!!!! *1* *3*
    • Re: Nápad...

No taky si myslim, jako Went si zaslouží být aspoň druhej (teda podle mě první, ale tak aspoň ten druhej! =o)
  • hm

jo tk všeci...hilary má už nějak 95.....a went 90....tk co????to je rhozný..ale opravdu...
  • 2.místo

jj musíme máknout aby byl alespoň na 2. místě!!!!!
    • Re: 2.místo

Musíme fáákt začít makat jinak ho tam nedostanem!Musíme sem hodit co nejvíc to půjde! *4* *3* *1*
  • Fórum

Nechci abyste to brali jako reklamu....ale už měsíc a něco je založené Fórum Wentwortha Millera a bohužel nás tam moc nechodí :( Tak jsem Vás chtěla poprosit jestli byste nezašli, nezaregistrovali a nediskutovali s námi. Je tam spousta zajímavých témat. Všechny Vás rády přivítáme :) http://went-miller.gettalk.net/inde x.htm
    • Re: Fórum

jansý..ale až nám pomůžeš získat 2.místo
  • Wentworth..

to sand nejni možný....fakt musíme něco dělat......stačilo by to 2.místo.....ptž Heath ten si to zaslouří....sice podle mého názoru víc Wentworth ale newadí....Hilary je fakt trapná..:(
  • Miler ne v Seabiscuitovi

Wentworth Miller v Seabiscuitovi nikdy nehrál tak ať to někdo spraví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit