-
Tyhle Diskuze
Went je naprosto skvěloučkej chlap !! Ale fakt když jsem četla tyhle diskuze,tak některé jsou o ničem....ale některé jsou velice Zajímavé,děvčata *15* !! Mám také odkaz, kde je fotomontáž,jak je Wentík nahý *15* !! Chudáák...Cože 28 ??? Fííííííha *1* *14* -
-
Re: Tyhle Diskuze
a kde jsi prosím tě našla ten odkaz, no určitě na netu,ale kde přesně -
-
Re: Re: Tyhle Diskuze
jo dke??.Dhele kolik je vlastě Wentovi,prý někde pslai,že mu je 40!!!!!ale wím ,že mu je 35,tk kolik?
-
-
-
antifanoušci? :D
no to mě podržte,to existujou nějací antifanoušci Wenta?? *1* ach jo,kde jsem se to narodila?...wentworth je fajn ;-) taky by mě vůůbec neštvalo se narodit trochu dřív,no :D -
Miláček
No takového chlapa ani není možné potkat ve skutečnosti-ale jestli nekdy dorazí do CZ,tak balím kufry a malou a tradáááá-je jenom můj.Už jsem viděla všechny díli až do Třetí serie 8díl a zbytek nemůžu sehnat-prej to není ani dotočené(stávka režiséru),tak kdyby někdo měl další-dejte vědet-MILUJU TE WENTWORTHE *14* *14* *4* *14* -
-
Re: Miláček
Scenáristé stávkujou a není jasně, zda se další díly budou točit, ale každopádně máš pravdu, že kdyby přijel Went do ČR, tak neváhám ani vteřinu a musel abych ho vidět on my own eyes a nejen vidět, ale i slyšet, protože jeho hlas je naprosto božskej *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Miláček
to máš pravdu!!!
-
-
-
28 cm!
Ale víte co?
Went má prej 28cm ptáka!!!
Věřily byste tomu holky?! 28 cm! TO je už něco. *14* *14* *14* -
-
Re: 28 cm!
a kdopak ti to rekl? *1* -
-
Re: Re: 28 cm!
jo kdo? *8*
-
-
-
.....
hele proč je třeba zac efron na druhým místě a hilary na třetím? *4* jak se to pozná?? *7* kdyžtak mi napište na ajsko *4* 310283387 díky pp -
............jde to mimo me chapani............
hele jako nevim jo ale trosku sem nepochopila proc to furt resite....taky se mi sice nelibi co o nem rikaj ale tim ze jim budete nadavat, rikat jim at jdou pryc a tak podobne tak tim si moc nepomuzete.......akorat jim date prilezitost si jeste trochu rejpnout........je to proste bavi....tak je nechte at se vyradej a nereste furt tyhle kraviny.......posledni dobou uz tu neni co cist....porad jen aby sem nekdo nelez a aby byl radsi ticho nebo vyroky typu ze to nekdo nekomu strka nekam.....necekam ze se to nekomu bude chtit cist a necekam ze me pochavalite....urcite si do me taky nekdo rejpne......proc ne kdyz ho to bavi..........ale lip byste udelali kdybyste to neresili a chodili sem proto ze se vam libi a nemusite psat jak moc ho zboznujete ale alespon neco co se da ČIST.. *7* -
-
Re: ............jde to mimo me chapani............
Souhlasím s Tebou !!
-
-
?
Teda já nevim...vyco říkáte že je Went hnusnej nebo že je teplej, tak co sem vůbec lezete...asi vás to baví co...vás snad někdo buzeruje že si to chodíte vybít sem? jestli jo tak je mi vás upřímně líto, ale jděte si někam jinam...kdyby vám někdo buzeroval nějákýho vašeho krasavce tak se hned budete ozývat komentáři typu: ty krávo vypadni odsaď když se ti nelíbí!
no já už radši mlčim...teď sem při nejlepším přijde jedna z těch slečen, hrozně me zbuzeruje za to že všichni mají právo na názor a takový podobný rádoby chytrejma řečma...ano každý má právo na názor, ale reprodukujte ho laskavě někde jinde!!! *5* -
-
Re: ?
Ahoj lidi úplně souhlasim tady s Wendy,ale ty hovada sem stejně pořád polezou.Nedá se jim to vysvětlit.Oni se tim baví.Hrozně je těší,když můžou těm ostatním zkazit diskuzi.Jen chci říct,že tohle už neni diskuse o wentowi,ale hospoda,nýbrž bar,kde každý pomlouvá každýho a říká o něm kraviny!!! *9* *9* -
PŘESNĚ tak!!! -
Máš pravdu
-
-
Čauu
Čautee..promiňte že to nema z Wentem nic společnyho,ale kterou kriminálku máte nejradši???Prosím napište!!!Děkuji,papa:-* *4* *14* -
-
Re: Čauu
Miami
-
-
jj
Jn...sem to chtěla napsat že vypada jak buzerant,ae takovy dusno sem dělat nechtěla i když sem si to myslela a teď vidim že mam pravdu co:DJako....upřímně jako naprosto nezávislý člověk ktery Wenta nemiluje ani nenávidí říkám,že jako gay vypadá!! -
-
Re: jj
nechcem rypat,ale bola by som zvedava odkial si na to prisla,asi takych co su na chlapov poznas,ked to takto posudzujes,zaujmalo by ma na zaklade coho to usudzujes,lebo je pekny,je trosku primitivne mysliet si ze ked je nejaky chlap pekny a nema babu hned musi byt gay,a went gay neni,sam to povedal.
-
-
ty jo
Hele víte že je na kluky??? To když sem se dozvěděla tak to sem tomu nemohla uvěřit.....Ale je to kus!!! *14* -
-
Re: ty jo
Ale on na kluky není a je to rok stará věc!!! Jasně bude na kluky a chodit s holkama žejo???? Proberte se! a On sám to i řekl! *10* -
Re: ty jo
a ty tomu naozaj veris
-