-
Lemonn
já mám rád Willa Smith jako Herce je opravdu dobrej a právě se du dívat na I AM Legen -
Respekt
Will Smith je nejlepší raper, herec a hlavne clovicek co muze byt. Jen on si zaslouzi " RESPET" *5* -
-
Re: Respekt
on si zaslouzi RESPET? tj asi nove slovo pro uznani :X
-
-
Will
je to pěknej herec..ale zpěvák...tu byhc trochu pochybovala...herectví mu jde o mnoho líp než pěvecká kariéra.... ale stejně je to upa pěknej svalnatej černoch... *14* -
BEST herec!!
Will je MAZEC herec a má super gilmy...nikdo nehraje jako on!!!!!! *5* -
Je supeeeer!
Je to ten nejhezčí herec! *15* -
WILL SMITH
AHOJ LIDI JA SEM FAFT VELKEJ FANDA WILLA A CHTEL BYCH SE ZEPTAT KDE TED BYDLI DIK ZA ODPOVED -
cauky lidicky.myslim si ze vill smith je uplne bozi herec *1* a super raper *3* a jestli nekdo mate jeho cd tak mi o tom napiste na mejl--- knus.(zavinac).seznam.cz budu cekat jinak diky *4* cus super lidicky kacka 15
-
jméno herce
prosim vás,nevíte někdo jak se jmenuje tento herec.....?????http://img361.imageshack.us/img361/ 1690/beznzvu7ex.png -
-
Re: jméno herce
Taky to teda nevim:D will to ale neni takze odpal *13*
-
-
Je best
Je úlně nejlepší!Ten jeho úsměv a ksichty jsou nenahraditelné a v jeho filmech je nenahraditelný. Prostě čokoládový princ. Já ho prostě žeru:) -
ses nejlepcejsi zpevak
-
-
Re:
S tím tak trochu souhlasím,ale znám lepší zpěváky,Smith je jeden z nejlepších zpěváků a je i poměrně dobrý herec(Muži v černém,Já,robot..atd.¨).
-