Přejít na výpis diskuzí

Will Smith

OSOBNOST 31.12.2006 
118 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy Birthday

Dnes slaví Will Smith 40. narozeniny.Je to vážně dobrý herec a baví mě se dívat na filmy s ním.Přidávám se ke gratulantům-Happy Birthday,Will!
  • mám tě rád

mám tě rád jsi muj nej.. herec Wille *14* *14* *14* *14* *14*
  • Will je fakt skvělej!
  • Potřebuji poradit z filmem

Potřeboval bych poradit z jednim filmem hraje tam will smith, je to komedie která se odehrává v přibližne asi tak 2030 nebo přibližně tak že hodně do budoucna will smith si pronajme starej klub kterej nevydělává,opravího a udělá z něj diskotéku po tom ho chtějí nějak zabít proto že je konkurence jiného klubu už si to moc nepamatuji..nevíte náhodou někdo jak se tento film jmenuje mam za to že je starej tak 5 let, nemůžu ho nikde najít. *9* dík moc. kdyby někdo věděl tak se mi ozvěte na mail rifca@seznam.cz nebo tady na forum. dík
    • Re: Potřebuji poradit z filmem

Tam nehrál Will Smith ale Eddie Murphy.Je to scifi-komedie.Jmenuje se Pluto Nash.Myslím,že se tedy pleteš.
  • martinka38

Will Smith

Will Smith je fakt sexy...je vtipnej a...prostě je skvělej!!!! *14* *14* *14*
    • misulinecka

Re: Will Smith

Mrtě souhlasím =).. už mi ten krasavec zdobí plochu PC =*.. =D
  • Ciislo 1

Will *4* je nejlspi herec a zpevak a I am Legend je nejlepsi film jaky sem videl
  • nik011

mrte

je skvelej, hlavne v mizerach:D, ja z nej jednouu chcipnu :D:D
  • Nejkrásnější chlap na světěě aaa :DD
  • Super herec! V neděli jsem se večer zrovna dívala na Muže v černém! BOMBA!!!! Moc se mi to líbilo, seš fakt dobrej a vtipnej... *15*
    • ano
  • nikiiitka

=o**

sedm životů je naprosto dokonalej film...když jsem ho viděla poprví tak jsem se i rozbrečela.....on je prostě úžasnej...=o**

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit