-
Re: Re:
nejseš sama 😍 -
wilda
Wilda je nej 🙂 Fanděte mu všichni nejvíc.. 😂 -
Will
Tak Will je úplně fantastický herec, o tom není pochyb 😉 každou roli, ve které jsem ho viděla, zahrál totálně přesvěčivě a i když to někdy nebyli úplní svatoušci, kdo by je neměl v jeho podání rád?? 🙂 Viděla jsem ho v Prison Breaku (kde měl jako agent FBI, vydíraný Společností a zofale se snažící získat zpátky svůj život, úplně skvělou postavu), v Armageddonu, v Nine Lives (to byla taková zvláštní postava 😃), v Julie Walking Home, v MDs (což je skvělý seriál, škoda že ho u nás nedávaj) a v Invazi (tam byla jako záhadný Tom Underlay stopro nejlepší postava i nejlepší herec). Shrnula bych to tak, že je to jeden z mých nejoblíbenějších herců a doufám, že dostane nějakou větší roli 🙂 -
alexander mahone 4ever 🙂
je to výbornej herec, kdo viděl prison break v originále dá mi za pravdu -
Re:
No v Prison Breaku nehrál zas tak malo roli 🙄 -
Happy birth day to Bill!
Ahoj všichni 🙂mrzí mě, že sem moc lidí nepíše, když je to tak dobrý herec, snad se to spraví 😉 ale jsem tu dneska kvůli něčemu jinýmu 😉 Bill má narozky!(51) takže mu přeju všechno nejlepší, hodně štěstí v životě a ať dostane ještě mnoho suprovejch rolí 🙂 VSECHNO NEJ BILLE! 😍 -
Ahoj!
Ahoj! Ted uz ponekolikaty projizdim jeho profil na osobnostech.cz 🙂 az ted jsem se prihlasila do fanclubu a dost me prekvapilo, ze jsme tu jen ctyri 🙂 ale na druhou stranu jsem rada, ze neni tak proflaklej jako (taky dobrej:) ) Wentworth Miller z meho oblibenyho serialu 🙂 Prison Break je proste skvelej a jsem rada, ze tam hrajou samy dobry herci 🙂 ale nej je Alex Mahone 🙂 vidte 😍 tak fanklubu a Billovi zdar! 😎 P.S.doufam, ze brzo dostane nakou opravdu peckovni roli 😍 pa -
Re:
William je super herec,je úžasně jemnej ,ale i sexy.jsem do něj blázen...wow.. 😍 😍 😍 -
Je to strašně sexy chlap a výbornej herec. Škoda, že většinou hraje v samých blábolech. Zasloužil by si lepší role, protože je to osobnost v každým ohledu. Zatím mu nejvíc seděl šerif Underlay, tam byl nepřekonatelnej. 😍
-
Jo, to je pravda, Wilda za to stojí a nikdo o něj nejeví zájem. Škoda... 😨
-
Postreh
Ako obvykle, pri hercoch, ktorí za niečo stoja nie sú žiadne príspevky. Zvláštne nie?