Přejít na výpis diskuzí

Willow Smith

OSOBNOST 16.7.2010 
71 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenom jí závidíte, že ja slavná a hezká *2*
  • willow libi se mi tvoje skladby i přesto ze maš slavneho tatu mame ale ne to je škoda , ale stoho sy nic nedelej na to ze je ti 11 maš dost pisniček a s pivaš i zmoji hvezdu nicki minaj a ta hvezda zpiva od moji mamky z jeji hvezdu rihanu takze ahoj *1* *2* *3* *14* *4* *5* *7*
  • ona je pěkná p..a kdyby neměla slavného tátu tak by se nechlubila a ještě cizím peřím . to ještě k tomu neumí zpívat zpívá jak nějaká p...a a tancuje jak už někdo říkal jak kdyby se jí chtělo na wc . a to oblečení má podle lady gagy *16* fůůj co bych tu ještě o ní psala román hnusných věcí ale to už...... cusbus..
  • Kikca96
    ja te zboznuji tvoje pisnicku jsou hezky proste suprovy *14* *14*
    jsi nej Willow *14* *2* *2*
  • *14* You're a good singer. And whoever wrote that ugly that you can not sing, it does not tancovat.Ten right in the head. You're too good and you're good! ♥ *3*
  • Je to prostě hustý! Je herečka, zpěvačka i tanečnice a to jí ještě ani 15 není! A to jsem si včera pouštěla jednu písničku, kde jí bylo teprve devět. A v jedné písničce ještě byla s Nicki Minaj, myslím, že se ta písnička jmenovala Fireball. Prostě se tomu divím... Protože, když jsem si pustila jednou svoji oblíbenou písničku a ona právě skončila tak v nabídce jsem viděla písničku právě od Willow Smith! A nikdy by mě nenapadlo, že je to ještě malá holka! Ale zpívá dobře na to, že jí ještě není ani 15 let. Já si totiž myslím, že Willow už má hlas jako dospělá holka! Úplně mi to tak připadá, ona nemá hlas jako děcko, přitom ale děcko ještě je! A je taky herečka přesně jako její táta! Ten je taky herec a nazpíval taky pár písniček, ale jinak zpěvák není. Willow to všechno prostě zdědila po tatínkovi. Moje sestra má zrovná ráda jejího tátu jako herce. Líbí se jí filmy s Willem Smithem. Musím se přiznat, že mě se moc nelíbí, ale dívat se na to dá. Ale Willow má opravdu talent, prostě je to neuvěřitelné!!! Já už prostě ani nevím jak bych to vlastně měla celé popsat. Ale říkám vám Willow je prostě moc šikovná holčička a tančit umí taky skvěle! Ale že je herečka jsem doopravdy nevěděla. Nikdy jsem jí neviděla v žádném filmu nebo seriálu. :)
  • cože!? je přesně dva roky starší a je stejně vysoká!?
  • my závidíme? jí? co bychom jí měli závidět? jak je hnisná neumí zpívat a ani tancovat? :DDD já taky nejsem dokonalá ale ona prostě neumí nic...když už nazpívá nějakou písničku tak pořád dokola opakuje jedo a to samý slovo takže tomu se "písnička" řikat nedá!!!
    • tý holce je 11 let.Pochybuji,že v tomto věku by někdo z nás zpíval takhle dobře.Mě se od ní líbí jen některé písničky...každý má jiný styl,každýmu se ten její styl líbit nemusí....Mně přijde jako šikovná holka,která chce něčeho dosáhnout...No neříkám,že je zrovna nejhezčí,ale má hlas jak zvon......Přidej sem video ty jak zpíváš v 11 letech..Pak ukážeš jak jsi dobrý/á..
  • Willow Smith

Na to,že jí je 10let je fakt velmi dobrá.Až bude větší,bude dokonalá zpěvačka...Je také moc hezká,jako její bratr Jaden :)* *14* *4* *1* *15*
  • mishkabieber.17

talent

a taky se pry řika že černoši( nic proti nim nemam) maji už talent v krvi tak nevim jestli je to pravda *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit