-
Genius
Byl to genius...skoda ze zemrel tak brzy a skoncil tak spatne..uctivam ho -
Wolfie
Je to nejlepší hudební skladatel všech dob. -
-
Re: Wolfie
Souhlasím!!!!! -
-
Re: Re: Wolfie
Já souhlasím též *4*
-
-
-
malý velký nepřekonatelný úžasný roztomilý wolfi
miluju wolfiho!!!!!!!při jeho hudbě se často rozpláču...je mi to tak líto!kéž sem mohla být tehdy s ním *9* .......no jo......ale jeho hudba žije a je nepřekonatelná!!!!!!Wolfi,to je můj malý Punkititi *4* -
-
Re: malý velký nepřekonatelný úžasný roztomilý wolfi
ano ano *1* -
Re: malý velký nepřekonatelný úžasný roztomilý wolfi
To je, jako kdybych to řekla já! *14*
-
-
nejlepsi skladatel, co znam
At zije Mozart, nejlepsi skladatel!
jeho dila jsou proste uzasna. ze vsech mam nejradeji jeho Requiem, u nej se clovek dokaze dokonale uvolnit a odpocinout(lip, nez u Dvorakova Stabat)
*4* -
-
Re: nejlepsi skladatel, co znam
neprosto souhlasim! :) *1*
-
-
Amadeus
Miluju Mozarta i film Amadeus ♥ Prostě nej... *14* -
Vše nejlepší. Je opravdu neuveritelne kolik skladeb,oper,symfonií... složil. Opravdu hluboká poklona. To co on složil nikdo nepřekona. Requiem, Don Giovanni, Fygarova svatba a další.. Neuvěřitelná díla. Velka poklona! :)
-
Mozart je největší skladatel všech dob a vždycky bude nejlepší, mám strašně ráda jeho skladby, opery-prostě všechno co napsal a miluju film Amadeus-je nejlepší , ale nejlepší je stejně requiem!
-
*3* Mozart je vznešená světelná bytost,jeho hudba léčí a uzdravuje.V jeho Requiem je zakodováno něco tajemného až mystického
-
přání
tak Amaddi vše nejlepší... *3* ať to hraje a zůstává -
To je génius je super skladatel a bude nejlepší pro mne je jako Katy Perry možná i lepší.A byl O tom super film ale nakonec tam umřel v 35 letech jak pil alkohol ale Já miluji Mozarta.