-
Yanni je nej...
A´T je člověku super nebo úplně blbě, stačí si pustit do sluchátek Yanniho hudbu a člověk bulí a bulí... Je to to nejlepší co poslouchám a nikdy mě to neomrzí. Celej svět nechávám někde jinde a jsem jen s těmi pocity, co plynou z těch nádherných tonů.... -
byla tu nějaká poptávka
Kdos to cos to Razac (byl čten Eragon?) ses ptal, kdo má něčeho navíc? Můžu zaslat CD-R nebo mp3 či jak si to představuješ - In the Mirror. Na oplátku bych též žádal nějakého Yanniho od Tebe (komunikace mailem, protože jsem zde poprvé a nevím kdy zase zavítám). Jinak Yanni mnou byl objeven náhodně koncertem v TV - v Akropoli. Od té doby spadá do mé krevní skupiny, stejně jako J.M. Jarre a Sarah Brightman. -
-
Re: byla tu nějaká poptávka
Taky bych nějáké DVD s koncertem Yanniho.
Předem Díky
-
-
sháním DVD
sháním DVD koncert "Live At The Acropolis" SÍÍÍÍM nemá to někdo??? *7* *9* -
-
Re: sháním DVD
Máme všechna DVD Yanniho,včetně Live At the Acropolis,Řekni si,jak Ti pomoci... -
-
Re: Re: sháním DVD
Ahoj sháním Yanni live at Royal Albert Hall - jestli máte tak napište cenu ,děkuji -
-
Re: Re: Re: sháním DVD
Ahoj Evčo. Jestli ti nevadí že bude pouze do počítače nebo do DVDčka s přehráváním Dvixu tak ti to pošlu.Přes e mail?Nevím jestli máš tak velkou schránku a jestli to půjde.Zabírá to 1,5 GB.Jsem hodná *4*? Ivana
-
-
Re: Re: sháním DVD
prosím chybí mi nějaká DVD a CD Yanniho. Může mi někdo pomoci??? *3*
-
-
-
Yanny je fenomén
Zdravím všechny fanoušky Yannyho. Je tu i někdo, kdo má o něm nějaké informace a zda tento fanklub stále ještě funguje? -
-
http://yanni-czech.webnode.cz/
-
-
Yanni je prostě úžasný!!! Jeho hudba mě oslovila do morku kostí.