-
Hm
Nevím do jaké hlouby se zajímáte o Beatles a Johna, ale kdyby jste se koukli z jiného rohu (než z toho co se píše), možná byste taková slova nepoužili.... Např: Bez ní by Imagine nebylo. *5* -
Chudák Yoko...
Nechápu, takovou logiku ,že kdyby se Brouci nerozpadly tak by Lennon žil. Vždyt' mohl umřít i tak,ne?Ona nemohla za jeho smrt ,ale ten blb co ho zastřelil.Kdyby jste Johna a Beatles měli aspoň trochu rádi tak by jste pochopili ,že ji miloval.Byla to jeho věc.Tak ho zkuste reskektovat.Jo a ještě: R.I.P. Johne.Máme Tě rádi. *3* -
Osobnost?
Tohle je osobnost?? Na koncertě tak maximálně kvílela (v Torontu ji vypískali) a lezla v pytli, když pořádala výstavu v londýně u Dunbara, tak všichni, kdo mohli tam dávali něco (Harrison třeba láhev od mlíka), aby to nebylo prázdný, v 70. letech jí Klein zorganizoval výstavu, kde byly prázdný sály, protože tahle "umělkyně" v životě neprodala vůbec nic. Její přízpěvky k albům Lennona jsou jasně patrný tak v písni Ho do you sleep, kdy urážela McCartneye a klipu Imagine běhala po mísnosti a otvírala a zavírala okna....je fakt, že v jednom osobnost to je a to v počtu potratů: dětí, který ani nevěděla s kým, kde a v jakém rauši zvládla.... -
*
Všechno nejlepší -
Jak tak koukám, tak je tu většina lidí úplně mimo, co?
Nojo, to se stává. A ty hrubky! Blimey.
Každopádně, já ji mám docela ráda, ani nevím proč. -
yoko ono
přesně tak, ona může za to že se Beatles nikdy už nedali dohromady, všichni to chtěli, ale yoko ho přemluvila aby to nedělal -
yoko
v podstatě bez ní by nebyly ty největší hity, vždyť on je všechny napsal když byl s ní a sjetej -
je pravda je za smrt nejlepšího skladatele na světě nemůže jenom mě štve že kvůli ní se rozpadla moje nejoblíbenější kapela THE BEATLES *13*
-
Vy všichni,co ji nenávidíte jste s prominutím uplní debili!Sakra pochopte to!Johna ten debilně narušenej chlap zabil ve stejný den,kdy se mu johny podepsal na svou novou desku!!!Za to přece Yoko Ono nemůže!!! *16*
-
-
No, možná ne, ale na tom, že má podíl na rozpadu Beatles něco bude!!! Nemám ji ráda, byla to čarodějnice, která Johnymu vymyla mozek! Úplně ho zničila!
-
-
j
chcípni ty bestie!!!! *10* -
-
Re: j
Promiňte, nechápu váš přístup. Většina lidí nenávidí Yoko víc, než tu bestii co Lennona zastřelil. Nepřijde vám to kapku nevyvážené? :) -
-
Re: Re: j
ale kdyby nezničila beatles nebyl by Johnny mrtvej!!!
-
-