-
17 Again
Nechápu lidi, co vidí Zaca jako nejhezčího muže planety. Jo, hezkej je, ale nejhezčí? Prosimvás, co na něm vidíte? Je hezkej, ale nevíte, jakej je uvnitř. Co když je právě opak toho, co si o něm myslíte? Třeba neni vůbec nafoukanej a nebo třeba jo. Třeba je úplně normální a jen média z něho dělaj někoho, co neni. Zac nepatří mezi mí oblíbený herce, ale fakt film 17 Again se jim povedl, i když má trochu kýčovitý téma *5* A Zac tam vypadal roztomile, např. při rozhovorech se svojí dcerou *1* ...T ak se mějte lidi, zdar a dobrou noc! *3* Paaa *3* -
-
Re: 17 Again
jako on je sladkej ale třeba ještě na zemi je někdo sladští ale třeba se ještě nedostal do showbisnisu ale jko je sqvělej a zatim je nej joo a justin bliber je tky mocinky hezkej :o* *14* -
-
Re: Re: 17 Again
jj je uzasnej *14* *14*
-
-
-
Fans
Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte! -
♥
Teď si možná všichni budete myslet že sem ta fanynka která je do něj uplnej magor..ae to ne..ae diš prostě on je tak krásnej že se to nedá..upa k sežráání ae váážně... *1* ..ty vlásky a zozbky..to je upa nejvííc!!áá bože..! -
bleeeeeeee
ja mu teda hodne stesti k narozeninam fakt nepreju,protoze ho nenavidim *1* kolik ze mu je?105?je to ten nejvetsi hnusak sveta...mel by se jit nekam zahrabat *1* a ted me poradne zdrbejte!!libi se mi cist ty vase ochranitelsky komenty *5* -
-
Re: bleeeeeeee
*4* máš pravdu *3* -
Re: bleeeeeeee
*14* *1*
-
-
........
Zac Efron es el más grande polla. -
dfb
vše nejlepšíí k narozeninam.. *4* *14* -
OK
Vše nej nej. Sexy bomba,pro mě nejsi. -
-
Re: OK
Ty taky ne, Báro. *4*
-
-
Vše nej k...
Přejeme ti všichni vše nej atd..=) *9* *1* *1* *1* -
Happy Birthday
všcičko nejlepší, hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky a další spoustu skvělích rolí *1* *15* *3* *14* *3* -
Happy Birthday Zac
Všechno nejlepší hlavně hodně štěstí, zdraví, lásky ať vám to s Vanessou vydrží na vždy a ať se ti daří v tvé kariéře. *14*