Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • parket..a

co je s váma?

Hele lidi, co je to s váma? Přijdete sem a Zacovi hnusně nadáváte a přitom ho ani neznáte.Proč to děláte?Protože se vám nelíbí, jak o něm všichni mluví?Jak je slavnej?
    Stojí vám to za to?
    Nemám zapotřebí vám tady nadávat a tvrdit, že Zac je nejlepší a vy jste pitomí, když si to nemyslíte.Každý má svůj styl a já to uznávám.Já osobně po Zacovi nešílím, ale líbí se mi jak hraje a zpívá, prostě má talent a tak se prosadil, co je na tom špatnýho?
    Váš vkus vám nikdo nebere, tak ho taky neberte ostatním.Pokud nemáte Zaca rádi, tak sem prostě nechoďte a nepište, ostatním to může být líto...zůstaňte u svých hvězd a buďte v klidu, nikdo vám přeci nic nevyčítá, tak to nedělejte taky! *3*
    • ivetka936

Re: co je s váma?

Přesně s Tebou souhlasím Zac se mi líbí. Je hezkej, ale nešílím po něm. umí hrát a zpívat, má prostě talent. Taktéž chápu, že se všem nelíbí, ale ti co ho tady tak sprostě uráží musejí být zakomplexovaní. Podle mne jde i ten negativní názor napsat slušně.
    • adusinka

Re: co je s váma?

Úplně s tebou souhlasim!!! *4* Jsem na tom stejně, taky po nikom nějak extra nešílim a nemám zapotřebý nikoho urážet... Ti co nadávaj tak ať se kouknou na sebe!!
  • ivca.h

Zac Efron je nejjjjjj:-*

Já si taky myslím že zac je lepší než Jesse ale dobří jsou oba i s Robertem Pattinsonem *14*
  • lilly016

Kdo?

J tu dost nuda, tak byste něco mohli někdo napsat :D Lidi, kdo je podle vás lepší? Zac Efron nebo Jesse McCartney ?
    Podle mě Zac,ale....... prostě napište svuj nazor

*14*
    • Re: Kdo?

Asi Zac,jelikož chodí s tou nejlepší holkou a to je Vanessa Hudgens *1* *1*
    • 21.4.1993

Re: Kdo?

Zac je pro mne lepsi..ale i Jesse je skvely..ale spise Zac
    • ducker

No z těch dvou je lepší Zac m+ se ale líbí i Robert Pattinson. *14*
      • honey15

Re: Re: Kdo?

Jo Rob je skvělej *14* už se těším na New Moon ... jinak viděly jste někdo Stmívání s dabingem?? je to hrůza .. sedí mi jen Bella a ještě ty idoti špatně přeložily dialogy ... zlatý titulky :D
    • honey15

já mám ráda oba :D Zac má krásně zpívá .. jen škoda že nenahraje nějaký cd no Jesse taky krásně zpívá a má krásný písničky ... jo a oba jsou krásní xD si člověk nevybere
      • honey15

Re: Re: Kdo?

jo mimochodem jsem správce .. takže mažu ty trapný urážky ... pokud vám to neva
        • klaruska44

Re: Re: Re: Kdo?

Ahoj ja jsem taky spravce takze jsme tu dve *3*
          • honey15

Re: Re: Re: Re: Kdo?

tak to je super :-)
  • ivca.h

Zac je božííí

Zac je prostě podle mě ten nejkrásnější kluk má super filmy krásně zpívá atd. a s vanessou mu držím palce ať mu to dlouho vydrží mám ho ráda je to fakt super celebrita *3* *14*
  • vananneh

I Lowe Zac!<33333

I LOWE ZAC!!! He is beeeeeeeeeeeeeeest jo a nenáwidim wopici!!:DD
  • ..

jedinej film co se mi libi kde hraje je Znovu 17 ale to je vsechno jinak je prome dost trapnej *1*
    • Re: ..

ty si taky trapna *14* *14*
  • u4ever

JO A...

JO A JEŠTĚ SEM CHTĚLA NAPSAT(PRO >>VANANNEH<<) ŽE NA MICHAELA NEMÁÁ!!!
  • ducker

Zeptání

Čauky lidičky neznáte někdo nějakou adresu kde se mužou za darmo do mobilu stahovat různé hry,na jaký koliv mobil.Pokud ano tak prosím napište.PŘEDEM DĚKUJI. *14*
    • honey15

Re: Zeptání

zkus do uloz.to napsat .jar ono ti to něco najde :-)
  • POdivejte se

Nazdarek všichni, chcete vidět tohodle týpka trochu jinak? Podívejte se na http://s1.gladiatus.cz/game/c.php?u id=128793 *1* *1*
    • honey15

Re: POdivejte se

tyhle odkazysou ohraný xD gladiatus bitefight ... :D
  • kriminalka

zac hral jeste v kriminalce miami

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit