-
ř
docela ujde -
Josef Dominik
Kdo bude mít zájem,podívejte se na tyhle stránky,děkuju. http://www.dominikjosef.estranky.cz / -
otazka
co myslite Zac=Nikki a nebo Zac=Van ????Piste nazory -
-
Re: otazka
samozrejme ZAc a VAnesssa *14* -
-
Re: Re: otazka
Sice Zac a Vanessa jsou krasnej par ale neni Zac a Nikki tak sladky kdyz jsou spolu?.. *14* *14*
-
-
samozřejmě zac a van -
Zac a Vanessa určitě *14* *14* *14*
-
-
Re: ..,.,,...
ZAc je taaak sladkej..Miluju ho!!!!! *14* -
-
Re: Re: ..,.,,...
jjjjjj ja taky... *14*
-
-
Zac NENÍ BUZÍK
Zac není v žádném případě buzerant ani se tak nechová je to mlaadý, hezký kluk. A nemá chybu jedna fotka nic nedikazuje a dobře jde na ni vidět že je opilý, a že ho ten kamarád drží a přitahuje k sobě. Já taký dělám blbosti když jsem opilá každý má své chyby ale vy je od něho pořád vytahujete a to není dobré. PROSTĚ A JEDNODUŠE ZAC EFRON NENÍ V ŽÁDNÉM PŘÍPAEDĚ BUZÍK. *16* *16* *16* -
NÁZOR
Zac je milý a úžasný.Mě se hrozně moc líbí.A na Stmívání jo upřímně ještě jsem to neviděla ,ale podlemně se to nemůže rovnat HSM.To je jedno,mě se prostě nejvíce líbí HSM. -
No to je každého věc
Zac je pěknej, ale nesnáším ho, protože hraje v HSM a HSM šlape na paty Stmívání .
Upřímně každý má svůj názor a ani jsem HSM neviděla takže nemůžu posoudit . *3*
Takže se pořád nehádejte, protože každý má svůj názor .
Můžete mě klidně poslat do prdele, ale to co si myslím mi někdo neveme . *3* *3* -
Zac
Zac je uplne bozi jeto fesak simpatak je take hodnej a prirozenej.
Zac mi uplne ale uplne zmenil zivot
Lowujute ZZZZZAAAAACCCCCUUUUU *14* *14* *8* -
caau
jujuhe *1* -
Zac je prostě nejbestovnější
NEJKRÁSNEJŠÍ kluk!!! (biluju!!) tož ale na živo je mnohem křásnejší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*