-
CuzZz
CuzZz lidi ja nevim ale zac je sice heskej to jo ale obliká se hrozne zanm hesciho kluka poodivejte se na Jesse McCartney hraje v kalifornskim letu *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* -
-
Re: CuzZz
To už radši ten Pettyfer, Jesse je strašně blonĎateeeej
-
-
pomoc
Pomoc prosim ozvete se mi nekdo potrebuju poradit a nevim si rady najde se tady dobra duse o by mi pomohla prosim napiste mi nekdo na Sarusenka1@seznam.cz moc vas prosim je to pro me dulezite.pls ozvete se dekuju za pochopeni pls pomoc -
-
Re: pomoc
s čím potřebuječ pomoct *7* něco tě trápí *7* -
-
pomoc
ahoj diky za odpoved uz jsem to vyresila.nechela by sis semnou psat?pls ozvi se
-
-
-
zac
on je ten nejhezci hezci nez vsichni ostatni *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
omg
noooo... heh abych pravdu rekla tak on vypada jako jedna holka z nasi tridy *1* je docela trapny, a jeho vykon taky nic moc -
-
Re: omg
Ze vypada jako holka z vasi tridy neni trapny pro zaca ale pro tu holku!!! nechtela bych vapdat jako kluk i kdyz by byl ten nejdokonalejsi coz Zac rozhodne je!!! *14* -
Re: omg
přesně tak,to si jí setřela haha *5*
-
-
normální příspěvek
Lidi nehádejte se!!! Musím přiznat, že jsem viděla v jednom časáku, jak se přiznává, že měl při kastingu na Troye štěstí!!! Ale i kdyby v High scool muzical nehrál, mně by se líbil i tak!! Myslím si že není gay, a pokud jem je to jeho věc, nikdo mu do toho nebude lézt! *13* *14* -
-
Re: normální příspěvek
Jo trochu trapný ... ale pravda .... Miluju zaca efrona *14* *14* *14* *14* *14* -
o je jasný že neni gay *14* -
Přesně tak *3* *3* *3* *3*
-
-
zacc
zac efron ten je krasnej je k sezrani mmiijjuujjuu hhhooo *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* -
zac
cau zacu jsi zkveli mam te moc rada hlavne v muzikalu high school musical.a vannesa je taky zkvela.bara -
OMG
Oh my God, co na něm všichni vidíte??? *7* Ať dělám co dělám, nejsem schopná na něm ani vzhledově najít jedinou dobrou věc. Zajímalo by mě, jestli by po něm štěknul pes, kdyby neměl to nehorázné štěstí (v jeho případě i zázračné) a neproslavil se v Muzikálu ze střední. -
-
Re: OMG
Oh my God!!! Zac is super!!! He is my lover!! I love him!!! And You quiet everybody!!!!! *8* with love Your Vanessa Anne Hudgens *14* -
-
Re: Re: OMG
Hm, dobrý, ještě by to chtělo se tu anglinu fakt naučit, co?
-
-
Si divna
si normalni asi blbe vidis!!!!!kdybis se na nej poradne koukla tak uvidis ze je krasnej!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Si divna
Nojo.. máš pravdu... Musela by se hodně.. pořádně kouknout, páč na něm nić není. Vlasy má jak kdyby je stříhali podle hrnca.. tvář jak balón, na kterej spadlo kladivo... Lidi já nevím, ale když obdivujete pitta, v pohodě, ten opravdu má ksicht jak z pohádky.. ale toto... Nebo třeba eddieho murphyho.. tak jo.. neřeknu nic.. ale takovýho hnusáka.. lidi, pořidtě si brýle! -
-
Re: Re: Si divna
Brad Pitt je ve srovnání se Zace Efronem jako velký hovno(Myslím Brada=-))Tak si vylíž!!!
-
-
-
-
Co se vzhledu týče
Já teda proti němu nic nemám tak se na mě Nezlobte,ale příde mi že na to jak po něm všichni šílijou zas tak moc nedokázal měl jenom štěstí že se muzikál ze střední tak proslavil a sním i Zac.Myslím si že jsou i lepší heri.Ale abych jenom nehledala to špatný co se vzhledu týče tak celkem dobrý to se musí nechat. *4*
Nevým ale takovej Heath Ledger(je i v top 10)dokázal víc a je i hezčí.(sorry že tady propaguju ostatní a fakt se na mě nezlobte). *3* -
zac
nic proti ale mě řijde že je GAY *8*