Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neníhezkej Kristyno nevymýšlej si on je totiž tak hnusnej že by tiho nikdo nezáviděl kdyby to nebylo jen v tvojí hlevě.
  • boze nechapete ze je mu putna co hovorite je to d*bil a nemisli na nikoho ineho len na seba a na svoje prachi je mi z neho *11* *11* *11* a ak vam pripada taky pekny tak sa nim zadrhnite ked ste take blbe prepacte ze to hovorim ale on je za 1.d*bil za 2.mysli na seba na nikoho ineho a za 3.je to gej a je my z neho
    *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
  • Já ho prostě zbožňuju *14* *14*
  • já zacka zbožňuju *14* *14* *14* *14* *14*
  • Joooo, Zac má dnes premiéru filmu The Lucky one v Německu. *7* Škoda, že ne tady
  • Nechci nic říkat, ale Zac Efron je prej ženatý s holkou ze seriálu True Jacksonová:) s tou hlavní..
  • tak pro info kdo napsal ze je teplou tak rozhodne neni a jeste porad chodi s Vanessou tak si to nech a presten tady delat dusno jo moc te o to prosi jenze vy to stejne neudelate jen pro poradek hmmmm nevim jestli to vubec chapete coz tezko *16* *11* *10* *13* *9*
  • zdar teplouši tya na ženský jednině ve snu zasranej zbohatlíku
  • jste miluje te me holky ja vas taky lavne kristynu *5* *5* *4* *4* *4* *3* *3* *3*
    • jitzen
      Ty ani nebydlíš v Americe tak nwm nwm ;) Když už chceš bejt důležitá tak si to piš nikde jinde a ten "Zac" Tak to sis tam napsala taky. On ani Česky neumí ;)
      • jitzen
        Sory to mělo bejt na tu Kristýnu
  • ahoj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší