Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne to není budoucnost, to už je minulost, protože on už moc nehraje, já myslím, že už to nikam nedotáhne
  • Už není to co býval, takovej fajn herec, i hezčí byl, neřekla bych,že je to tím že stárne, spíš i tím jak se chová, už je trošku takovej i namyšlenej, ale fakt to byljeden z nejlepších herců, ale teď už není takovej skvělej, teď je takovej dobrej, prostě průměr :-)
  • podle mého je až moc sladkej hezoun a talentu moc nemá.
  • Nevíš skym jí podved?
  • Tohle jestli je budoucnost filmu, tak se jdu od hruzy obesit a filmovymu prumyslu preju UPRIMNOU SOUSTRAST.
    Ps Jdu blejt, kdyz vidim tenhle xicht
  • Nejhorší a nejhnusnější herec na světě.Podved Vanessu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
  • loreta
    happy birdhay zac *14* *5* *5*
  • I'll write again someday yeah I bohemia here and not very good in English but I know this Zaku eight and a half years of the twentieth Congratulations to the fifth birthday Happy brzdej zak *3* jan štverák
  • já si na něho nemůžu spomenout
    *16* *1*
  • Happy B-Day ZAC !!!!!!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥ *3* *14*
  • happy birthday Zac!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kikina888
    všechno nejlepší k tvím narozkám Zac
  • kkkk...nickosek
    Ve filmografii chybí Kalifornské Léto/Summerland!...:)
  • My /trinatnici a 40- nici/ jsme meli vzory jako Arnold Schwarzenegger, Stallone, Ford, Bruce Willis, ze starsich prave objevuvu Filmy Johna Waynea, Gary Coopera, Seana Conneryho aneb Clinta Eastwooda. Co ma dnení mladez? Jaj, zapomnel jsem Zaca Efrona. *11* *11* *11* Jdu se vyryhat od hruzy.
  • Co ste osprosteli ci nacisto sa vam mozog zoskvaril? Toto uznavat, ani Omylom. Yelito je cely Efron, chuy.
  • Neníhezkej Kristyno nevymýšlej si on je totiž tak hnusnej že by tiho nikdo nezáviděl kdyby to nebylo jen v tvojí hlevě.
  • boze nechapete ze je mu putna co hovorite je to d*bil a nemisli na nikoho ineho len na seba a na svoje prachi je mi z neho *11* *11* *11* a ak vam pripada taky pekny tak sa nim zadrhnite ked ste take blbe prepacte ze to hovorim ale on je za 1.d*bil za 2.mysli na seba na nikoho ineho a za 3.je to gej a je my z neho
    *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
  • Já ho prostě zbožňuju *14* *14*
  • já zacka zbožňuju *14* *14* *14* *14* *14*
  • Joooo, Zac má dnes premiéru filmu The Lucky one v Německu. *7* Škoda, že ne tady

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit