-
Re: Zac Efron
*7* *9* no to si děláte srandu néééé?? to není možný......prosím řekněte že to není pravda *9* ................... -
Re: Re: Zac Efron
Bohužel je to tak, taky jsem to četla -
To není pravda;Zac nemá AIDS KRITIZUJETE HO JENOM PROTO , ŽE MU ZÁVIDÍTE KARIÉRU *16* *5* *16* *5* *16* *5* *16* *5* *16* *5* *16* *5* -
Jasan. A já čekám na Kryštofa Kolumba. Zamkli mě sice v nějakým krcálku se zamřížovanými okny, ale já stejněm vím, že připlave vodovodem. *5* -
Taky jsem o tom slyšela...je to škoda mladýho kluka *9* *9* -
Zac Efron
Zac má nejspíše AIDS. Dnes to uvedla agentura Reuters (reuters.com)...Doktoři mu dávají 2-3roky života!!!!! *9* *9* *9* *9* -
Re: ....
Hello,my frends.I´m Zac Efron.I have got new cd and dvd.bay *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *15* *15* -
....
zac se rozešel s Vanessou to nevíte?!sic nechápu proč někteří píší že má chodit s Ashley ale mě je zac vcelku ukradenej s vanessou nechodí zpychl hodně rád flirtuje proto se rozešli kdo čte časopisy tak to ví ... no to je hooliwood *9* *7* *5* *16* *1* *1* -
Re: Zac
Je to divny ze se zack mozna rozesel s van ale myslim ze to bylo driv nez s nim zacala chodit ona je fajn kdyz s ni chatuju , takze si myslim ze by se meli dat zase dohromady ! Sverovala se mi a rekla ze ji to moc mrzi !
*4* *13* *4* *14* -
Si divna
tohle nerikej *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *13* *13* *13* *8* *8* *8* *8* *8* *16* *10* *10* -
Zac
oooooooooo Zac jeeeeeee hhhhhheeeeezkeej kluuuuuuuuukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Zac
Zac je fakt super kluk nekomu se zrovna libit nemusi ale nekomu zase jo vam se taky urcite libi nakej herec nebo zpevak nebo zpevacka a herecka!!!!!!!!!!!!!A nekomu se zase libi Zac!!!!!!!!!!!!!!!Tak proc vsichni nadavaji!!!!!!!!!!!!Vy byste taky nechteli aby nikdo nadaval jakej je vas nej herec nebo zpevak nebo herecka a zpevacka!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak nenadavejte Zacovi!!!!!!!!!!!!!! *4* -
zac efron
je super muluju *14* a sem na youtube na the kisser zac efron s nim nnn -
Re: Zac Efron???
Ty to fakt nevíš???Herec a zpěvák a hrál v HSM:-)
a je tááááááák krásnej *14* *14* *14* *14* Miluju *14* *14* -
Re: ro ro ro
no zac je skvělej a hloupej *1*
je hezkej a šerednej *1*
je na holky a je na kluci *1*
není vul a je vul *1*
Lidi nehádejme se kvuli Zacoj stejne ho nikdo znas mit nebude a jeho ty naše nadávky nezajímaj *3* -
začík
zak je tak krásnej já nechápu jak to,že mu skoro všichni nadávaj blbci jsou kteří mu nadávaj *14* *14* -
abc
too... *14* -
Re: Re: Zac Efron já ho chcííííí
a ani by ho takové nesmysly nezajímaly tak to pochop mu bude 21 a tobě kolik 10???????nebo dokonce 9 ??????????takové malé holky co mele furt nějaké nesmysly by si ani nevšiml!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: Zac Efron já ho chcííííí
hej ty nevis ze zac neumi cesky????????? -
Zac Efron???
Tak si tu procházím stránky a neunikly mi vaše citově vypjaté výpovědi. Kdo to vlastně je???