-
njn
dneska jsem četla v bravíčku že zac a vanessa se spolu rozešli ale jejich kamarádi tvrdí že se dají dohromady ale me je to vcelku jedno at si každý dělá co chce a myslím si že by nikdo nemel prožívat depky kvůli tomu že se dva cizí lidé rozcházejjí *3* -
kikina
Lidi oficiálně oznamuju že se zanessa nerozešla... Vanessa oznámila že se zacem se milujou a jsou pořád spolu :D :D :D -
Re: Re: Re: Re: Re: kikina
ne ne nerozešli se ... :D vanessa oficiálně oznámila na twitteru že zaca miluje a že jsou furt spolu :D :D :D jak já jsem štastná D: :D -
Re: Re: kikina
sklapni taky to přeji tvojim hercům! *8* -
Re: Re: Re: Re: kikina
bohužel je to pravda.. *9* -
Re: kikina
doufám že se rozešli *1* -
Re: Re: Re: kikina
no to mě taky .. doufám že to není pravda .. i když to všude píšou že to už potvrdili :/ :/ -
Re: Re: kikina
snad ne to už by mně fakt ranila mrtvica
*9* -
Re: kikina
doufám že ne *9* -
kikina
lidi myslíte si že se fakt rozešli ??? :/ !!!!!!!!!!!! *16* -
Re: Re: Re: Re: hana
Ale tenhle je pravý..protože má ve vztahu s Vanessou pravou mám ta fotky s mobilu které nejsou s netu.. *14* -
Re: Re: Re: hana
víš,kolik jich tam je???? *10* -
Re: film
na moviezone píšou že čeka premiera neni stanovena a vzhledem k tomu že jinde už to mělo premieru 30.7. tak už to asi ani do kin nedaj. Ale je to škoda..nejsem teda nějaka Zacova fanynka ale musim říct, že ten film se mi snim hoodně libil. Da se to už stahnout na netu...nebo kouknout online. -
film
Zac měl teď roli ve filmu Charlie St. Cloud nevíte jestli to už bylo v kinech nebo kdy to bude? -
narozky
Řekla bych že dřív mu to víc slušelo,ale herec je dobrej...Jinak všechno nejlepší k narozkám -
Re: je to milý ale...
Oni s tím počítají ;) -
Narozky!!!
Hodně štěstíííííííííííííí íííčka!!! a ZDRAVÍ !!! *14* *14* -
Re: ..
všechno nej Zacu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
:)
Taky si myslíte že teď Zac s vousama vypadá na vyspělejšího než před tim kdž hrál HSM..??Já si teda myslim že vypadá líp..:)
Jinak Happy Birthday..:) *4* -
Happy Birthday
Happy Birthday Zac Efron.You are the best ator in the world.Love you *14*