Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ducker

Velikonoce

Tak co lidi jak se máte přeji vám krásné a pohodové Velikonoce.Vím že to nic není k Zacovi ale doufám že dostala po zadku i Vanessa od něho.I tak vám přeji krásný den. *1* *3* *14*
  • Zac Efron já ho chcííííí

ahoj zacu já jsem deniska chtěla bych tě mě nikdo nechce jsem tlustá blbá šeredná a děsně neoblíbená a taky mi dost smrděj nohy *9* *9* *9* *9* *9*
    • Re: Zac Efron já ho chcííííí

hej ty nevis ze zac neumi cesky?????????
      • Re: Re: Zac Efron já ho chcííííí

a ani by ho takové nesmysly nezajímaly tak to pochop mu bude 21 a tobě kolik 10???????nebo dokonce 9 ??????????takové malé holky co mele furt nějaké nesmysly by si ani nevšiml!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Zac is BEST!

Zac je vážně úplně dokonalej a nádhernej *14* *14* *14* pro mě je úžasnej jak povahově, tak vzhledově, takže vy, kteří tu kecáte takový sračky, bez prominutí, jako že jeho osobnost je nám ukradená, nechte se vyšetřit, akorát mu závidíte *1* ubožáci! *1* je mi vás líto! až dokážete, to, co on, můžeme se o něčem bavit! xcP ale to se asi nikdy nestane, co, páč vy se zmůžete jenom na to, někomu nadávat! *1* upřímně je mi vás líto, jste zamindrákovaní magoři! ale na vás tu neni nikdo zvědavej, takže si svoje mindráky běžte léčit jinam! a ještě něco... jak někdo může říct, že byl hezkej do tý doby, než "jsem spatřila Jonas Brothers"? *1* to se stal jako díky tomu ošklivej, jo? *1* (o vzhledu JB ani nemluvim, ale každýho vkus ehmmm) fakt mi nad některýma lidma zůstává rozum stát... no toe jedno, toť vše a Zac 4EVER!
    • Re: Zac is BEST!

oj je proste BOZIIIII *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • pstrosik

Re: Zac is BEST!

Jako co by sme mu tak měli závidět? Že se stal největším buzikem součastnosti? Podívám se na neho a je mi zle z te tuny make-upu co má na ksichtu. Bože dyt vypada jak holka. Tohle mu teda asi zadny normalni kluk zavidet nebude. A ze my sme zamindrakovani? hahaha tak se zamysli nad sebou a jestli to mas v hlave v poradku prides na to ze zamindrakovana si leda tak ty sama... *1* Jo a JB ani nepripominej pac sou to debili stejne jako efron. *15*
    • Re: Zac is BEST!

Věc názoru !!!!!!
      Někomu se líbí a někomu ne..
      A protože se někomu nelíbí tak jsou zamindrákovaní magoři ?? To je trochu ubohý psát ne ??
      Jsi asi zabouchlá do někoho, koho stejně nikdy neuvidíš a jenom s toho co píše bulvár stejně nepoznáš jakou má povahu, tak se uklidni..
      Najdi si radši kluka..

Jak říkám je to jenom věc názoru !! *7* *7* *7* *7*
      • Re: Re: Zac is BEST!

já narážim na ty, kteří mu NADÁVAJ! a TO je ubohý! můžou říct v klidu "moc se mi nelíbí", ale ne mu nadávat do teploušů apod.! takže neříkej MĚ, že jsem ubohá a LASKAVĚ mě nesuď, protože o mě nevíš nic, sbohem!
  • Zac je opravdu sexy

Zac Efron je opravdu moc a moc sexy,každý b\y chtěl být jako on.On je neodolatelnej moc
    • Re: Zac je opravdu sexy

miluju zaca je opravdu boží chtěla bych ho za kluka *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: Zac je opravdu sexy

Každý/á určitě ne!!!
  • Zac je hezký a také je škoda že se rozešel s Vanesou Hudgens jsem jejich velka faninka. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • abc

too... *14*
  • rebus

Je to tak xD

No prostě v Hairspray nejvíc sexyy ! *14* *4* A Zac je hezkej ať si každej říká co chce mi víme, že to tak je *15*
  • karolisi

Zac a ......

Zac je krásněj ale já jsem zamilovaná do jiného který mu je ale dost podobný... *14* *14* *14*
    • misulinecka

Re: Zac a ......

souhlasim
      On? Dokonalost!!
  • pomeranc

kajulka

*14* o jo Zac je proste dobry
  • Vytaceji me takovehle komentare ze Zac je hrozny herec atd. Ale kazdy berec ma v necem mouchy kazxy starneme, on je i hlavne vyznamny kvuli jeho telu ;) Ale myslim ze je to skveli herec mysli na vsechny sice je to nekdy vul, ale moje kamaradka zije v Americe a tam se o nem hodne povida a dokonce se s nim i potkala a je pry hrozne mili . Takze si nechte ty vase kecy ze je to ... ale on je suprovej : Zacu palec nahoru. ale nevim proc ale sluselo by mu jmeno Jared *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit