Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zac a Vanessa

Plsky ví někdo jestli Zac ještě chodí s Vanessou?odepiště pls.Díky
  • Zac je teplej?

Cóóóže?Zac je teplej?Tomu nevěřim!
    *9*
    • Re: Zac je teplej?

jak neveris si slepa podivej se jak vypada copak takhle vypada chlap? *3* *3* *3*
      • Re: Re: Zac je teplej?

JO ,VYPADÁ *5*
  • Nechápu co na něm vidíte

Takový šampón je prostě nechutný.Nedokážu pochopit jak se někomu může líbit vždyť je prostě hnusný!!!!! a ty holky co umíráte nad jeho fotkami upřímě lituju sta vážně uplně mimo
  • Zac

je to hezkej kluk .... nuz skoda ze je teplej *9* *9* *15* *15*
  • Skvela kamoska

Zac je opravdu skvela kamoska... vzdy, kdyz si potrebuju koupit nejakou novou kosmetiku , mne dokaze Zac dobre poradit. Ona se v tom opravdu vyzna.
    • Re: Skvela kamoska

TO JMÉNO SE K TOBĚ FAKT HODÍ SEŠ DYLINA *1*
    • Re: Skvela kamoska

ale zac neni holka ale je to kluk ty tele *1* *1*
      a je krásnej *14* *14*
      • Re: Re: Skvela kamoska

hmm tim, ze je kluk, bych si nebyla tak jista....... *3* *3* *3* *3* *3*
        • Re: Re: Re: Skvela kamoska

My si zase nejsme jisty, že ty jsi holka. A jestli jo, tak pěkně zamindákovaná. Takže drž ústa a krok. Když se Ti nelíbí, tak sem nelez.
  • Zac a Vanessa

Ahoj.Jak je na tom Zac a Vanessa teď?Choděj spolu ještě?Prosím odepiště.Máte na něj někdo icq nebo adresu?Odepiště prosím.Díky.
    • Re: Zac a Vanessa

icg nemam ale tady je jeho adresa:
      Zac Efron
      P.O.BOX
      Avila Beach
      ca 93424

Neni zač
  • Adinka

Zac je nejlepší můj nejjjj herec a zpěvák ♥♥♥ *14* *14* *14* *14*
  • Zpěv

Ahojky!Jestli už jste se na to někdo ptal,tak se omlouvám,že to píšu znova....
    Lidičky jak je to s Zacovo zpěvem?...Zpívá to opravdu on v HSM 1 a 2?....Protože když jsem koukala na koncert HSM,tak tam Zac nezpíval...JAk to tedy je?Děkuju za odpověd.
    • Re: Zpěv

*1* jj tak to přesně bylo=) jo a ten zpěvák se jmenuje zpěváka Audrew Seeley *1* a ten byl na tom koncertě=)) *1* *5*
    • Re: Zpěv

V HSM1 nemohl Zac uzpívat vyšší tóny, proto byl jeho hlas "zmixován" ještě s jedním (nevím jméno) zpěvákem. V HSM2 však už zpíval on sám :) *1* *3*
  • dopis

Nazdárek, chtěl jsem se zeptat, jestli jste už někdo zkoušel poslat Zacovi dopis!!! jestli to jako nějak funguje.!
    • Re: dopis

Já to zkoušela, přišla mi zpět jeho fotka s podpisem :) Takže určitě vyzkoušejte :)
      • Re: Re: dopis

A máš jeho telefoní?????? *3*

jak *7* to si došla normálně na poštu,odevzdala dopis *7* *7* a kolik to
        stálo *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
        prosím odepiš *3*
        • Re: Re: Re: dopis

Stálo to dvacku, takže úplně v pohodě. Posílám do Ameriky dopisy každou chvíli. Mám tam kamarádku jako au-pair. O prázdninách jsem byla u ní a její rodiny(prodloužila si to tam na dva roky)je v oblasti Californie, rodina jí půjčila auto, a na benzině jsme viděly Zaca s Van. Moc jim to spolu sluší a vypadali šťastně. Takže zas nějáký drby bulváru, že to mezi nima neklape.

Prosím nemohly byste mi dát adresu prosím *4* *4* *4* *4*

A byla by jsi tak hodná a napsala mi tu adresu? Byla bych ti moc vděčná

Zac Efron
          P.O. Box 960
          Avila Beach, CA 93424 *8*
          • Re: Re: Re: Re: dopis

a v jaký to je zemi *7* v Americe *7*
            a ta adresa stačí *7* už nic jinýho *7* prosím ozvi se PLEASE
            • Re: Re: Re: Re: Re: dopis

ahojky holky, tak mi to napište na email. Já vám rád odepíšu. pokud budete chtít, ale tady je v tom bordel. nebo icq 481-419-364
              Já taky newim, jak to mám poslat, ale tak běžte na poštu a zeptejte se, kolik stojí známka do USA kalifornie. *7*

A ještě mám na tebe dotazík, prosím tě jak jsi mu to tam poslala? Doporučeně nebo jsi na obálku nalepila více známek nebo ......? Díky a sorry že zase otravuju
            • Re: Re: Re: Re: Re: dopis

Běž s tím dopisem na poštu a řekni, že chceš poslat dopis do Ameriky. Oni ti řeknou, kolik zaplatíš a rovnou ho pošlou *3* *1*

Moc krát ti děkuju, jseš moc fajn, jiní by si to nechali pro sebe *4*

moc moc moc děkuju *3*

díky

fakt a mam dopis napsat anglicky nebo česky???? *7*

a jak asi??? Myslíš, že umí česky??? *9*
  • Zac Efron

zac efron je hezkej, co? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Zac Efron

Není hezkej. Než on je podle mě hezčí i Daniel Radcliffe. A na Wentiho nemá ani jeden z nich.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit